ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Παράδοση τριών σετ στο 2,40!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 13:55 07/06/2021

Για πρώτη φορά στην πολλά υποσχόμενη καριέρα της απόψε η Μαρία Σάκκαρη πατάει πόδι σε κορτ του Ρολάν Γκαρός για αγώνα της φάσης των “16”. Και μάλιστα όχι με φόβο και δέος, αλλά με σεβασμό απέναντι στην Κένιν, νούμερο 5 στον κόσμο. Και με βλέψεις υπέρβασης, πρόκρισης στην 8άδα δηλαδή! Οι αποδόσεις μαρτυρούν του …γραπτού το αληθές. Σε ματς μηδενικής γκανιότας και ενισχυμένων αποδόσεων στη Nοvibet η Σάκκαρη είναι φαβορί του 1,60!

Δεν είναι ιδανική η έως τώρα σεζόν για τη Σοφία Κένιν που δεν έχει σταυρώσει επιτυχία στο χώμα. Αποκλεισμοί στο πρώτο ματς σε Τσάρλεστον, Στουτγκάρδη και Ρώμη. Στο β΄γύρο και στα τρία τουρνουά. Ηρθε στην Ευρώπη για να προετοιμαστεί για τη σεζόν στο χώμα χωρίς προπονητή. O πατέρας της δεν είναι πλέον υπεύθυνος για την προπόνησή της και αυτό έχει επηρεάσει το παιχνίδι της. Η περσινή φιναλίστ, πάντως, είναι η μόνη της παγκόσμιας πεντάδας που έχει περάσει σε αυτή τη φάση. Kαι απειλείται ήδη από τη Σάκκαρη!

Η φόρμα ευνοεί θεωρητικά τη Σάκκαρη, αλλά η Αμερικανίδα φιναλίστ του 2020 δεν θα είναι εύκολη λεία. Οι αποδόσεις ευνοούν ίσως και την κόντρα, σίγουρα όμως το να ψάξει κανείς τα τρία σετ, με την απόδοση της Nοvibet στο διόλου ευκαταφρόνητο 2,40! Αλλωστε όλα τους τα ματς, στα τρία σετ κρίθηκαν.Τώρα θα χαλάσει η παράδοση;