ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Παρθενικό εντός και 3,25

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 15:01 29/03/2021

Το Μαλάουι έχει κάνει μία τέτοια πορεία που του εξασφαλίζει σήμερα το μεγάλο πλεονέκτημα να κρατάει την ποδοσφαιρική του τύχη στα χέρια του. Στα πόδια του έστω. Υποδέχεται την Ουγκάντα και έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να περάσει στην τελική φάση του Aφρικανικού Κυπέλλου Εθνών, το αντίστοιχο euro της “Mαύρης Ηπείρου”. Αξιοπερίεργο είναι το ότι μολονότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί εφτά φορές στο πρόσφατο παρελθόν, στο Μαλάουι δεν έχουν παίξει ποτέ! Όλα τα παιχνίδια έχουν γίνει είτε στην Καμπάλα (πρωτεύουσα της Ουγκάντα) είτε σε άλλη αφρικανική χώρα (ένα ματς στην Τανζανία κι ένα στην Αιθιοπία).

Στην Αφρική η έδρα μετράει. Και μετράει πολύ. Ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις μεταξύ δύο ομάδων-χωρών είναι προβληματικές, τεταμένες, υποκρύπτουν εντάσεις για εθνικές οι θρησκευτικές και εδαφικές διαφορές. Μεταξύ Μαλάουι και Ουγκάντας πάντως, δεν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι. 

Η Ουγκάντα, σημειωτέον, έχει απομακρύνει απο τις αρχές Μαρτίου και… για ένα μήνα τον προπονητή της, τον ΒορειοΙρλανδό ΜακΚίνστρι. Ο λόγος προφανής, δεν πιστέψαν σε αυτόν οι ιθύνοντες μετά την αποτυχία να κερδίσει το Βόρειο Σουδάν. Ετσι θα μπορούσε να καθαρίσει την πρόκριση από τον περασμένο Νοέμβριο. Και ενώ τον Ιανουάριο ακολούθησαν ακόμα τρία ματς με Ρουάντα, Τόγκο και Μαρόκο για το αφρικανικό πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη και σε αυτά!

Προφανώς και πάμε σε ματς λεπτομερειών και οι αποδόσεις στο παιχνίδι συναρπάζουν, με το 3,25-2,60-2,60 της Nοvibet εκ των κορυφαίων σετ και ακόμα 96 στοιχήματα να κρύβουν ευκαιρίες για υψηλή επιστροφή!

Βασίλισσες του Under 2,5

Μία ματιά αξίζει και στις …βασίλισσες του Under 2,5 στον όμιλό τους, Αίγυπτο και Κομόρες. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. Και παίζουν το τελευταίο ματς μεταξύ τους, χωρίς άγχος, ούτε όμως και κίνητρο. Με τις βασικές αποστολές και όχι δευτεράντζες. Kαι έχοντας ένα και μοναδικό ματς στην μεταξύ τους προϊστορία. Το 0-0 του πρώτου γύρου! Στο 1,98/1,75 το O/U 2,5 σετάκι για το αδιάφορο ντέρμπι κορυφής στη Stοiximan. Που προσφέρει ακόμα 142 bet για το παιχνίδι.