ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Περνάνε οι “Φαραώ” στο 3,75

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 04:03 13/07/2021

Κάθε Ολυμπιακή ομάδα έχει μία βάση. Εναν κορμό. Ετσι και η Αιγυπτος. Εφτιαξε κορμό, τον έντυσε με αστέρια σαν τον Μο Σαλάχ και τον Μοχάμεντ Ελνένι και πήγε πρίμα τα τελευταία χρόνια. Και, ΟΚ, δεν έγινε Βραζιλία ή Γερμανία, αλλά ξανάγινε η πιο ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκή ομάδα της Αφρικής. Όταν “χτίζει” κανείς κάτι καλό, η ποδοσφαιρική “υγεία” μεταφέρεται σε όλα τα τμήματα. Και φυσικά και στις υποδομές. Όπου οι “εύπλαστοι” ποδοσφαιρικά αυριανοί ήρωες αποκτούν κίνητρο, μεγάλο κίνητρο. Και η δυναμική τους αυξάνεται!

Στην Αίγυπτο δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό. Η U23 ομάδα, η Ολυμπιακή ομάδα δηλαδή, έχει μεταξύ άλλων ταλαντούχων και 4-5 παίκτες που έχουν βρεθεί στον προθάλαμο της εθνικής. Κάποιοι ήδη έχουν χρισθεί δειλά-δειλά διεθνείς μαλιστα! Αυτή η ομάδα μετράει ένα σερί 8 αγώνων δίχως ήττα (πρωταθλητές Αφρικής στο ηλικιακό τους). Ματς, μεταξύ άλλων, με Βραζιλία, Κορέα, Ακρή Ελεφαντοστού. Τις U23 προφανώς. 

Σε άριστο αγωνιστικό μομέντουμ και ψυχολογία στο ζενίθ οι Αιγύπτιοι στο Ολυμπιακό τουρνουά. Και εντελώς υποτιμημένοι στο 3,75 της Stοiximan για πρόκριση από τον όμιλο. Και τι θα πεί πρέπει να αφήσει εκτός μία από τις Ισπανία ή Αργεντινή; Ας αφήσει. Ούτε η Ισπανία είναι του Μοράτα και του “Λούτσο” Ενρίκε, ούτε η Αργεντινή του Ντε Πάουλ και του Λίο Μέσι…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ