ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Πλούσιο 3,25 με Over 27,5

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 13:20 21/04/2021

Ένα 2-0 στο Μαϊάμι, την πρώτη φορά που συναντήθηκαν τενιστικά το 2019. Αυτή ήταν η μόνη φορά που η Κβίτοβα πήρε με ευκολία νίκη επί της Μαρίας Σάκκαρη. Έκτοτε, ακολούθησαν τρεις μονομαχίες, εκ των οποίων κέρδισε τη μία κι έχασε τις δύο. Και όλες κρίθηκαν στα τρία σετ. Σήμερα, μία εκ των δύο θα πάρει κεφάλι στην άτυπη μεταξύ τους κόντρα. Συναντιούνται στη Στουτγκάρδη σε πολύ πρώιμη φάση για την αγωνιστική τους αξία.

Η Κβίτοβα μπορεί να παραπονιέται για την κλήρωσή της. Μόλις στον πρώτο γύρο τέθηκε αντιμέτωπη με την Μπρέιντι, την Αμερικανίδα φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν. Τώρα, στο δεύτερο γύρο, βρίσκει απέναντί της την Σάκκαρη. Σε μία χρονιά που έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για την Ελληνίδα σταρ. Την οποία σε χώμα μια φορά αντιμετώπισε, στην Ιταλία το 2019 και έχασε 2-1 αποχωρώντας στο τρίτο σετ και το εις βάρος της 4-0 τότε.

Φαβορί, αουτσάιντερ και γκέιμ-bet

Το παιχνίδι προσφέρεται με καθαρό αουτσάιντερ του 2,30 στη Stοiximan τη Σάκκαρη και αυτό σε βάζει σε σκέψη. Δείχνει αρκετά πιο ισορροπημένο το παιχνίδι, άλλωστε από την τελευταία παρουσία της Κβίτοβα στη Στουτγκάρδη, το 2019 που είχε κερδίσει τη διοργάνωση, προστέθηκαν δύο χρόνια στην πλάτη της. Η Σάκκαρη την “χτυπάει” από τότε, γιατί όχι και τώρα που οι συνθήκες και η δύναμη στο παιχνίδι της Ελληνίδας έχουν βελτιωθεί περαιτέρω; Πέραν τούτου, όμως, το να αναζητήσει κανείς τη δύσκολη νίκη και το να κριθεί το ματς σε τρία σετ μοιάζει αρκετά πιο “εύκολη” επιλογή. 

Την ώρα που τα τρία σετ προσφέρονται στο “φθηνό” 2,25  τα αυξημένα γκέιμ που θα υπάρχουν συνολικά στο ματς ως αποτέλεσμα των τριών σετ, καλοπληρώνουν. Δύο φορές από 6-3 και ένα 6-4, όχι τρομερά σφιχτά σετ, δηλαδή, με μόλις 1-2 μπρέικ έκαστο, αρκούν για να επιβεβαιώσουν ένα σχετικά άνετο Over 27,5 στο 3,25 της Stoiximan. Και τι έχουν φέρει ως τώρα στα ματς τους οι δύο; Πέρσι στην Αυστραλία 30 γκέιμ, το 2019 στο Σινσινάτι 27 γκέιμ. Tην ίδια χρονιά στη Ρώμη 28 γκέιμ -κι ας εγκατέλειψε η Κβίτοβα. Αυτά και ακόμα 92 στοιχήματα προσφέρει η Stoiximan στο μεγάλο ματς της Σάκκαρη με την Κβίτοβα στη Στουτγκάρδη, απόψε. Mε ώρα έναρξης 20:45. Και το δείχνει και live-streaming η Stοiximan το παιχνίδι. Για όσους δεν έχουν τη συνδρομητική να το δουν…!