ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ποιος προλαβαίνει τον δαίμονα του 5,50;

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 08:54 25/08/2021

Τελικά αν ψάξεις τις καλές βραζιλιάνικες ομάδες μπορεί και να μην έχουν τόσους Βραζιλιάνους στις τάξεις τους όσους η Σαχτάρ. Η οποία είναι μάλλον η μακράν πιο Βραζιλιάνικη ομάδα εκτός Βραζιλίας. Και μπορεί ναάλλαξαν πολλά ξανά στο ρόστερ, να μην κατοικοεδρεύουν στο Ντόνετσκ πια ο Τάισον, ο Χοτσολάβα, ο Μπόλμπατ, ο Μπονταρένκο, ο Κοβαλένκο και ο Μπούτκο (κ.ά) αλλά μοίρασε εκατομμύρια το κλαμπ Εδωσε 40 εκατομμύρια και έβαλε στη μηχανή του Πεδρίνιο και Τραορέ και Μάρλον. Αποδυναμωμένη, δεν την λες!

Πήγε κι έκανε διπλό στη Γαλλία με τη Μονακό και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον όμιλο η Σαχτάρ. Κάτι που έχει ξανακάνει, βέβαια. Και πέρσι και πρόπερσι και το 2018. Μόνιμη πια στους ομίλους να χαρίζει γκολ και θέαμα, αφού αμυντικά έχει πάντα τα θέματά της. Επιθετικά, όμως; Είπαμε, Βραζιλιάνα εξ Ουκρανίας η Σαχτάρ. Και επιθετικά έχει Βραζιλιάνικη συμπεριφορά. Yποδέχεται, δε, μια Μονακό αναγκασμένη να ανοιχτεί, να ρισκάρει. Χαμένη από χέρι είναι σε κάθε άλλη περίπτωση!

Θηριάκι κοντά στα δύο μέτρα είναι ο Τραορέ. Ποδοσφαιριστής με την σωματοδομή του και το 1,85 του με τέτοια τεχνική είναι δυσεύρετος. Αλλά εκεί που θα γίνει πάρτυ σήμερα είναι όταν οι Μονεγάσκοι ανοιχτούν. Όταν ανεβάσουν μπακ στην πτέρυγα να κάνουν πίεση και παίκτη παραπάνω μπας και σκοράρουν και ξαναμπούν στο παιχνίδι πρόκρισης. Στον κενό χώρο, αυτό το δαίμονα του …σκάρτου 1.70, τον Πεδρίνιο, ποιος τον κόβει; Τι ποιος τον κόβει; Ποιος τον προλαβαίνει να ρωτάμε… Το 5,50 της Stοiximan για anytime γκολ του Πεδρίνιο, σκόρερ του πρώτου αγώνα άλλωστε, είναι αν μη τι άλλο υπερβολή. Και 100% επιλέξιμη υπερβολή μάλιστα!