ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Πρόκληση με άσους στο 6,20

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 05:38 30/04/2021

Καμιά φορά σε μπερδεύει ίδιος ο book με το σετ αποδόσεών που σου προσφέρει. Ειδικά όταν μιλάμε για αθλήματα και παιχνίδια ειδικών χαρακτηριστικών τότε τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο. Ο λόγος και πάλι για το τένις, αυτή τη φορά φεύγοντας από το ATP και τις μάχες στο τουρ των αντρών, για να πάμε στο WΤA και το τουρνουά της Μαδρίτης στο οποίο συμμετέχει η σούπερ φορμαρισμένη Μαρία Σάκκαρη. 

H Eλληνίδα πρωταθλήτρια, αναμφίβολα η πιο φορμαρισμένη παίκτρια τένις στο WTA τουρ αυτή τη στιγμή. Και αυτό δεν το λέμε λόγω καταγωγής, το λένε τα στατιστικά οι αριθμοί και οι ειδικοί των κορυφαίων τενιστικών portal στον κόσμο. Αντίπαλος της το μεσημέρι (12.00) Η 19χρόνη Ανισίμοβα. Η οποία έχει τρομερό σέρβις, πολλά υποσχόμενα προσόντα, αλλά πειρία και αρκετά λάθη λόγω αυτής. Επιπλέον προέρχεται και από τραυματισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πόσο δυνατά θα πατάει στα πόδια της.

Οι δύο κοπέλες είχαν συναντηθεί το 2020 στο US Open. Για τον τρίτο γύρο του αμερικανικού γκραν σλαμ Η Σάκκαρη είχε περάσει περίπατο 2-0 (6-3, 6-1). H Nοvibet ρρίχνει στο τραπέζι στην κορυφαία απόδοση 1,54 για νίκη της Ελληνίδας. Επιπλέον, μολονότι οι αποδόσεις ευνοούν το παιχνίδι δύο σετ (1,48), στα Γκέιμ κάτι δεν πάει καλά στους υπολογισμούς τους. Είτε περιμένουν μεγάλο δεύτερο σετ, είτε δεν υπολογίζουν σωστά και προσφέρουν το εξαιρετικό bet Under 20 γκέιμ στο 2,05 της Novibet.

Το κόλπο του αγώνα, δε, μπορεί να γίνει στους άσους. Εκεί που η τρομερή νεαρή με τα ρίσκα που παίρνει, επιβεβαιώνει αρκετά πρώτα στράικ στο παιχνίδι της. Και προσφέρεται το να κάνει παραπάνω άσους από τη Σάκκαρη στο 6,20. Χάσει κερδίσει τελικά! Πρόκληση;