ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Πρώτο στοίχημα: Θα γίνει;

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 00:27 16/05/2021

Το να επικαλείται κανείς το κλασικό: “Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται” εκτός από τετριμμένο είναι και αναληθές. Συνήθως, όλα όσα “μόνο στην Ελλάδα γίνονται”, στην πραγματικότητα γίνονται παντού. Αυτός είναι ο κανόνας. Αλλά, ως γνωστόν, για να υπάρξει κανόνας, πρέπει να υπάρχει η εξαίρεση του. Ο β’ τελικός Α1 γυναικών μπάσκετ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός  είναι προγραμματισμένος για τις 14.30 της Κυριακής και ως το ξημέρωμα, όχι δεν έχει εκδικαστεί η ένσταση του α’ αγώνα, μα είναι άγνωστο αν το ματς θα γίνει έστω! 

Αν, πάντως, το ματς γίνει θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.  Αγωνιστικά, αλλά φυσικά και στοιχηματικά! Κόντρα στις τρέχουσες αποδόσεις, ο Παναθηναϊκός προσφέρεται αουτσάιντερ στο 1,90 στην Ιnterwetten και 1,75 ο Ολυμπιακός. ΑΝ το ματς παιχτεί θα είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ deal αυτό, αφού οι άλλες εταιρείες δίνουν φαβορί τον Παναθηναϊκό! 

Και για πάμε ένα βήμα παραπέρα στο παιχνίδι του Οκτωβρίου οι πράσινες επιβλήθηκαν στον πόντο toy Oλυμπιακού. Τι έχει αλλάξει έκτοτε που να κάνει μία ενδεχόμενη νίκη του τριφυλλιού να μοιάζει με θρίαμβο; Μάλλον τίποτε. Γι’ αυτό και μια πιθανή νίκη των γηπεδούχων από έναν έως πέντε (1-5) πόντους στο 2,80 της Βet365 και λογικη εξέλιξη μοιάζει και αξιοπρεπέστατο στοιχηματικά είναι ως επιλογή.