ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Bet of the Day πριν 3 ώρες

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Σεισμός “Νόλε” στις αποδόσεις του Όπεν

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:18 14/01/2022

Η περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία συνεχίζεται. Και έχει φτάσει ήδη τόσο σε … μάκρος, που επισκιάζει πια το αγωνιστικό μέρος του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς. Η αποπομπή του από το Αυστραλιανό Όπεν δεν είναι ακόμα βεβαία, αλλά ουσιαστικά το να περιμένει κανείς να συμμετάσχει στο τουρνουά ο Νόλε αποτελεί όνειρο θερινής νύχτας. Αλλωστε ανακλήθηκε από τον ίδιο τον υπουργό η βίζα του. Για να μην ενισχυθεί ο παραλογισμός του αντεμβολιασμού στη χώρα. Δεν μπορεί να σταθεί λογικά σαν ενδεχόμενο να του επαναχορηγηθεί δικαίωμα εισόδου στην Αυστραλία και συμμετοχής στο Όπεν. Την Κυριακή απλά αναμένεται και τυπικά να χάσει την τελικό ακρόαση και να απελαθεί οριστικά. Ως τότε ο Τζόκοβιτς εξακολουθεί να προσφέρεται δεύτερο φαβορί σε όλες τις εταιρείες και στη Stοiximan στο ιδανικό 2,80. 

Ζβέρεφ και Ναδάλ

Ο Ζβέρεφ ο Ναδάλ και ο “Στεφ”

Πρώτο φαβορί ο φορμαρισμένος Μετβέντεφ στο 2,40 και αν τελικά τη Δευτέρα ο Νόλε οριστικά απελαθεί η απόδοση αυτή θα υποχωρήσει. Λογικό είναι να αποτελεί το υψηλότερο εμπόδιο ο Νόλε για κάθε επίδοξο πρωταθλητή στην Αυστραλία. Και αν …βγει από τη μέση οι αποδόσεις των άλλων σφετεριστών θα υποχωρήσουν. Δεύτερος στη λίστα αναμένεται δηλαδή να ανέβει ο Ζβέρεφ που αποψε αποδίδει 4,00 και αναμένεται να πέσει τουλάχιστον 15% . Ειδικά αυτός και ο Ναδάλ αποτελούν τεράστιες ευκαιρίες σημερα, αφού η κλήρωση του έχει φέρει στο ίδιο “κλαδί” του δέντρου ως τον τελικό. Και αν βγει από τη μέση ο Νόλε, θα είναι τα δύο τεράστια φαβορί για τελικό. Μεταξύ τους πιθανότατα θα παιχτεί η μία θέση! Ο Ναδάλ, δε, αποδίδει απόψε 8,00 και προφανώς θα καταποντιστεί αν αποπεμφθει οριστικά ο Τζόκοβιτς!

Στο στόχαστρό μας, πάντως, υπάρχει και ο Στεφανος Τσιτσιπάς. Στο 20,00 έχει ανέβει ο Καρδιτσιώτης από τη Stoiximan για να πάρει  στην Ωκεανία το πρώτο Γκραν Σλαμ της καριέρας του. Με πάγο στον αγκώνα αγωνίστηκε στα τελευταία ματς ο “Στεφ” και δεν είναι εκεί που θα ήθελε πριν το πρώτο σερβίς.