ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Σκωτσέζοι στα δίχτυα για 1,85 ως 2,85

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 11:40 18/09/2021

Είναι τόσο καλή η αγωνιστική εικόνα της Χιμπέρνιαν που δεν αγνοείται. Σκωτία, βέβαια, σημαίνει ανατροπές κι εκπλήξεις. Εκτός του κορυφαίου δίδυμου οι άλλες ομάδες περίπου στο ίδιο ζουμί βράζουν. Η όχι; Οι “Χιμπς” δεν είναι μόνο αήττητοι, αλλά παρουσιάζουν και μια αγωνιστική υγεία τέτοια, που τους επιτρέπει να βγάζουν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο αποτελεσμάτων. Να κάουν επαγγελματικές νίκες με 2 ή 3 γκολ και σε 3/4 ματς μηδέν παθητικό. Μόνη εξαίρεση η λευκή ισοπαλία με τη Χαρτς στο μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου.

Απόψε η Χιμπέρνιαν δοκιμάζεται με την Σεντ Μίρεν, η οποία σκοράρει με το στανιό. Το να φτάσει σε νίκη είναι κάτι πιθανό και σωστά αντικατοπτρίζεται ως φαβορί στις αποδόσεις σημείου. Στα δε γκολ, στην ανάλυση του αγώνα ορθά περιγράφεται ως ισχυρή η πιθανότητα να μην ξεφύγει το σκορ από τα 2-3 γκολ. Εκεί που υπάρχει τεράστια αξία, στα μάτια μου, πάντως, είναι στο περίεργο στοίχημα του multigoal της Novibet. Στο ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών τα ενδεχόμενα νίκης της γηπεδούχου με ένα εκ των τριών σκορ (1-0, 2-0, 3-0) προσφέρεται σε απόδοση 2,85. Και μεταφέρει την αγωνιστική πραγματικότητα στο δελτίο μου και φαινομενικά αποτελεί ένα στοιχηματικά απόλυτα αποδεκτό ρίσκο που έχει μια ιδανική στατιστική βάση.

Η αγωνιστική δεν “φωνάζει” goal!

Γενικώς, πάντως, με τα δύο αποψινά ματς να κινούνται στην πρόγνωση σε χαμηλά σκορ και το τρίτο στο μεταίχμιο, τίθεται ερώτημα για το σύνολο της αγωνιστικής. Τα 15,5 γκολ line της Novibet επιβεβαιώνονται; Οι old firm παίζουν αύριο Κυριακή. Όμως ούτε η Ρέιντζερς έχει κάνει μεγάλα εκτελεστικά απογεύματα ως σήμερα, ούτε η Σέλτικ θα είναι πλήρης επιθετικά. Και έχουν και την Ευρώπη πίσω, αλλά και τα προημιτελικά του λιγκ καπ να έπονται. Το τρίτο ματς της Κυριακής, δε, είναι το ντέρμπι του Νταντί. Επίσης πιθανό σε επιβεβαίωση οριακού σκορ. Όλο αυτό δίνει νόημα στο Under 15,5 και το 1,85 της Novibet.