ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στο 1,98 παραπάνω από fair-bet

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 18:12 05/05/2021

Πέρασαν μόνο 45 μέρες από το φινάλε του ATP 500 στο σκληρό του Ακαπούλκο. Με τον Τσιτσιπά να χάνει στον τελικό από τον Γερμανό Σβέρεφ 6-4, 7-6. Τότε, στο δρόμο για τον τελικό του μεξικανικού τουρνουά ο Στεφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Γάλλο νούμερ 35 στον κόσμο, τον Μπενουά Περ (φωτό δεξιά). O σχεδόν δίμετρος δεξιόχειρας έχασε με συνοπτικές διαδικασίες 2-0 παίρνοντας μόνον 4 γκέιμ -3 και 1 αντίστοιχα στα δύο σετ του αγώνα.

Ο Περ ποτέ δεν έφτασε το επίπεδο του Στεφ. Η κορυφαία θέση στην καριέρα του ήταν η 18η, την οποία έφτασε κάποια στιγμή προ πενταετίας. Και έκτοτε μετριότητα. Η απόλυτη μετριότητα για παίκτη της πρώτης 35άδας σήμερα. Με κορυφαία του παρουσία σε γκραν σλαμ έναν 3ο γύρο στην Αυστραλία προ τετραετίας. Καλύτερος στο χώμα, αλλά χωρίς μεγάλη διάκριση σε Γκραν Σλαμ. Σε αυτό το τερέν πάντως έχει τους τρεις 250άρηδες τίτλους της καριέρας του στο ατομικό (έχει κι έναν 4ο στο διπλό με παρτενέρ τον Βάβρινκα).

Σε πόσα χαμένα γκέιμ μπορεί να αναγκάσει τον Τσιτσιπά σήμερα ο Γάλλος; Αυτό είναι το bet της ημέρας. Και η απάντηση δεν μπορεί μεν να δοθεί με ασφάλεια, αλλά σε σκληρό στο Μεξικό προ 1,5 μήνα ο Περ πήρε του Στεφ 4 γκέιμ. Να μην του πάρει έστω ένα παραπάνω στο αγαπημένο του χώμα; Να φτάσει δηλαδή στα 5 ο Γάλλος συν 12 του Καρδιτσιώτη, σύνολο 17 γκέιμ το λιγότερο; Αγωνιστικά αυτό είναι το λιγότερο ρίσκο. Στοιχηματικά, το να ζητηθεί ένα γκέιμ επιπλέον, το Over 17,5 για το πλούσιο 1,98 της Stοiximan το βέλτιστο. Οι τρέχουσες αποδόσεις στο εν λογω bet κυμαίνονται από 1,72 ως 1,80. Αρα το 1,98 στη Stοiximan είναι κάτι παραπάνω από fair bet. Αγγίζει τα όρια του must.