ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στο 34,00 για Ολυμπιακό στην ESL!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 05:59 20/04/2021

Χιλιοειπωμένο, αλλά δύσκολα κατανοητό! Οι αχανείς και άγονες εκτάσεις του στοιχηματικού Άδη είναι γεμάτες από πτώματα κουμαρτζήδων που μπέρδεψαν μία ή περισσότερες φορές το στοίχημα με την μπάλα. Γιατί έτσι είναι, συχνά συγχέεται το ένα με το άλλο. Διότι για να υπάρχει παιχνίδι, πρέπει να υπάρχει και ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Αρα; Μπαλαφάρα. Αυτό είναι η παραπάνω παραδοχή. Μια μεγάλη μπαλαφάρα. Ποδόσφαιρο και στοίχημα στην ουσία τους δεν έχουν την παραμικρή σχέση.

Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει καθαρά με αγωνιστικά στοιχεία και παραδοχές. Το στοίχημα έχει να κάνει ΜΟΝΟ με αποδόσεις. Και δεν τον ενδιαφέρει τον μπουκ ποιος θα κερδίσει. Καρφί δεν του καίγεται. Δεν έχει ομάδα ο μπουκ, κομπιουτεράκι έχει και υπολογίζει. Μίζα, αποδόσεις, γκανιότες, έκθεση, επιστροφές και κέρδη. Αρα δεν τον ενδιαφέρει αν του χρόνου θα παίζεται Γιουροπίαν Σούπερ Λιγκ ή Τσάμπιονς Λιγκ, Πρέμιερσιπ ή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Γιουρόπα Λιγκ ή Κόνφερενς Λιγκ ή και τα δύο. Τον ενδιαφέρει να υπάρχει οτιδήποτε. Για να φτιάχνει στοίχημα. Και ας την λένε τη διοργάνωση… Μήτσο. Αρκεί να υπάρχει και να παίρνει παιχνίδι. Τελεία και παύλα.

Σέντρα ή όχι; Με Ολυμπιακό ή χωρίς;

Η Novibet αφουγκράστηκε πρώτη το σφυγμό της επικαιρότητας και το γιγαντιαίο θέμα με τη νέα διοργάνωση. Τον πόλεμο που ήδη μαίνεται μεταξύ ΟΥΕΦΑ, G12 και European Super League (ESL). Και τι έκανε; Αυτό που κάνει κάθε μπουκ που σέβεται τον εαυτό και τον πελάτη του. Εφτιαξε παιχνίδι. Προσφέρει αποδόσεις η Nοvibet στο αν θα έχουμε σέντρα της νέας διοργάνωσης τον προσεχή Σεπτέμβριο ή όχι! Οσο οι άλλοι περιμένουν τις εξελίξεις, η Nοvibet παίρνει παιχνίδι πάνω σε αυτές, βγάζει αποδόσεις και κάνει στοίχημα! Θα γίνει σέντρα; Ναι για 2,10 και όχι για 1,70 λέει η Nοvibet.

Και επειδή Ελληνας είσαι. Το πάει και στο παραπέρα βήμα η Novibet. Ποιο είναι το ένα και μοναδικό κλαμπ που πληροί τις προϋποθέσεις να παίξει σε μια τέτοια διοργάνωση; Ποιος έχει και την αγωνιστική επάρκεια και την οικονομική ευμάρεια ταυτόχρονα; Είτε για να είναι μεταξύ των ισχυρών, είτε γιατί αξίζει να είναι ο λαμπρός κομπάρσος στην παράστασή τους. Ασχετο αυτό. Τις προδιαγραφές για ένα τέτοιο εγχείρημα μόνο μια ομάδα ΙΣΩΣ να τις έχει αυτή την ώρα. Ο Ολυμπιακός. Και η Nοvibet προσφέρει στοίχημα για το αν οι πρωταθλητές Ελλάδας λάβουν και αποδεχτούν πρόσκληση να συμμετάσχουν στην 1η European Super League. Με 34,00 απόδοση, όσοι το πιστεύουν να σπεύσουν πάραυτα!