ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τανκ με βεληνεκές από 8,00 ως 20,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 15:49 26/08/2021

Είχα ακούσει πράγματα για τον σέντερ φορ της Πάσος Φερέιρα, τον Ντούγκλας Τανκ. Πράγματα που με ώθησαν να ψαχτώ για να δω κατά πόσο αυτά είναι περιγραφή πραγματικότητας ή απλά μια υπερβολή. Μεγάλο πράγμα η τεχνολογία, άκουσες κάτι, έψαξες, επιβεβαίωσες. Να την πατήσεις και να σου βγει το Πριγκιπικό Ατι, Αστραχάν, δεν γίνεται την σήμερον ημέρα αν έχεις την ελάχιστη όρεξη να ψαχτείς. Ξεφύγαμε όμως. Έψαξα να βρω βίντεο με το Ντούγκλας Τανκ. Ε, αυτό που λέει το όνομα του, αυτό είναι. Ενα Τανκ 190 περίπου εκατοστών. Δυνατός, με εκτόπισμα, μπαίνει σαν trailer στην περιοχή και παίρνει φάσεις. Έχει δυνατά πόδια και επιδιώκει από καιρού εις καιρόν να κάνει τον Κούλη και με μακρινά σουτ. Στο ψηλό παιχνίδι, δε, είναι παραπάνω από ικανός. Και το να σκοράρει με κεφαλιά στο 20,00 της Stοiximan αποτελεί την αοπόλυτη σπεσιαλ επιλογή!

Η Πάσος κέρδισε τα δευτερότριτα της Τότεναμ και διατηρεί το δικαίωμα να ονειρεύεται πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μολαταύτα, η γενικότερη απόδοση της και οι επιδόσεις της εκτός έδρας δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι γεννούν αισιοδοξία. Ειδικά αν όπως όλα δείχνουν ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αλλάξει τακτική και παρατάξει στην αποψινή ρεβάνς βασική η ημιβασική ομάδα. 

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν ο σαν το εννοούσε αυτό που είπε χθες και πράγματι υπολογίζει ακόμα και για βασικό στο αποψινό ματς τον Χάρι Κέιν. Ακόμα και δίχως τον “τυφώνα” πάντως, η καλή και σοβαρή Τότεναμ θα μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στην μετριότατη -και σίγουρα προβληματική εκτός έδρας- Πάσος Φερέιρα. Αν η Τότεναμ επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και κερδίσει το ματς, αλλά η Πάσος σκοράρει, η Stoiximan το πληρώνει 3,00. Ομως το κόλπο γκρόσοκαι η μεγάλη απόδοση έρχεται από το συνδυασμό όλων των παραπάνω. Με σκόρερ το …Τανκ της Πάσος και νίκη της Τότεναμ, στο Matchcombo που συνδυάζει bet του ίδιου ματς στη Stoiximan, αποδίδει το χορταστικό 8,00.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ