ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τετράδα τίτλου από 2,20 ως 6,50!

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 12:46 16/10/2021

Το πρώτο σέρβις της φετινής Βόλεϊ Λιγκ Ανδρών θα είναι γεγονός σε λίγες ώρες, ένα πρωτάθλημα πολλά υποσχόμενο αν και δύο ταχυτήτων. Αλλά δύο πολύ δυνατών ταχυτήτων. Με την πρώτη να περιλαμβάνει μετά από χρόνια, ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις ομάδες! Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου μπαίνουν με σοβαρές ελπίδες τίτλου στο παρκέ. Και με σχεδόν μοιρασμένες πιθανότητες να τα καταφέρουν στο τέλος. Είναι έτσι και στοιχηματικά όμως;

Στοιχηματικά ο μπουκ δείχνει να μην πολυπιστεύει πως στην Ελλάδα η βασίλισσα των Κυκλάδων θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Ο Φοίνικας Σύρου με απόδοση 6,00 αποτελεί το αουτσάιντερ της Nοvibet για πρωταθλήτρια 2021-22, αν και αναζητώντας την ειδησεογραφία pre season στους Συριανούς θα ανακαλύψει κανείς πως οι επενδύσεις που έγιναν μάλλον δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Από τον Σλοβένο Στερν και τους Τζούριτς, Ντέιβιντ Κόστα να πλαισιώνουν τους Ελληνες Παπαλεξίου, Παποαγγελόπουλο, Φράγκο, τον Μιχάλοβιτς και τον Ιερεθουέλο μεταξύ άλλων! Και τον Μπερτίνι, έναν Ιταλό για… φίλημμα στον πάγκο! Ε, δεν είναι και για 6,50!

Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε ο “Κάλμας”. Ο κόουτς-τίτλος για τον δικέφαλο του βορρά. Και έκανε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, κρατώντας Κουμεντάκη, Κοκκινάκη, Τακουρίδη μεταξύ άλλων αλλά και παίρνοντας τον Γιωργο Πετρέα αλλά και τον παιχταρά Ούντριτς με μεγάλη καριέρα να τον ακολουθεί! Ο ΠΑΟΚ θεωρούν οι μπουκ πως έχει δουλειά να κάνει για να γίνει ομάδα και τον έχουν πιο πίσω στις αποδόσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση ομάδα αυτής της δυναμικής με τέτοιο ρόστερ, δεν αξίζει για το 6,50 της Stοiximan που είναι και η top απόδοση που θα βρεις για κατάκτηση τίτλου!

Ο πρωταθλητής 2020 Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει και φέτος τη στρατηγική που τον έχει δικαιώσει τα τελευταία χρόνια. Εξάδα κορυφής και πάγκος που πρέπει να παλέψει για να αναδυθεί και να αποτελέσει μέρος της επόμενης μέρας! Φυσικά στην μετά Πανταλέων εποχή αναζητείται ο ηγέτης, ρόλο που μπορεί να σηκώσει και ο Ράπτης αλλά και γιατί όχι ο παναθηναϊκοθρεμμένος Ανδρεόπουλος -παρά το νεαρό της ηλικίας του. Η τετράδα ξένων είναι άριστη, με Ντε Βρις, Στάλεκαρ, Γιάκομπσεν και Ρανγκέλ ενώ οι Πρωτοψάλτης (επέστρεψε) και Γκαράς προσδίδουν ποιότητα. Δεύτερο φαβορί σε όλες τις εταιρείες το τριφύλλι, με το 4,00 της Stοiximan πραγματική πρόκληση.

Φαβορί παντού, τέλος, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Ο Καζάζης κράτησε τα όπλα του τίτλου 2021 (Ενγκελσκανς, Στιβαχτή, Μιγιάιλοβιτς, Ζήση) και πρόσθεσε στη μηχανή τον δευτεραθλητή Ευρώπης Σλοβένο Παγένγκ, τον Σέρβο Πέριτς και τον Νίκο Ζουπάνι μεταξύ άλλων. Πρώτος στόχος φέτος ο όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ασφαλώς και η διατήρηση των σκήπτρων εντός των τειχών! Το ριπίτ “αξίζει” 2,20 στη Nοvibet και πραγματικά είναι σκέτη πρόκληση!

Και αν δεν θες να παίξεις τίτλο. Αξίζει μια δεύτερη ματιά στα Head to Head της Nοvibet όπου μεταξύ αρκετά ενδιαφερόντων ζευγαριών δεσπόζει το Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός με τους Κυκλαδίτες μάλλον να υποτιμόνται από τις αποδόσεις και να καλοπληρώνουν από 1,95 ως 2,50!