ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τριάδα, σαν μονό του 2,82

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 09:22 10/05/2021

Ο αστικός μύθος λέει, πως την τελευταία φορά που χάλασε στάνταρ σημείο, σε αγώνα Β’ Ιταλίας, μεταξύ ομάδας που καίγεται για νίκη εναντίον βαθμολογικά αδιάφορης, ήταν τόσα χρόνια πριν, που στο γήπεδο πήγαιναν με ιππήλατα άρματα. Και ο ρέφερι σφύριζε φάουλ με κοχύλια, ειδικά φερμένα από τις περίφημες βοτσαλένιες ακτές της Σάντ’Αγκατα ντι Μιλιτέλο στη Σικελία. 

Η νίκη της Κιέβο με την αδιάφορη Άσκολι εξασφαλίζει τα πλέι οφ στη γηπεδούχο απέναντι σε ομάδα με μηδενικό κίνητρο στο ματς. Στο 1,51 της Nοvibet η επικράτηση του φαβορί. Και το ρεπορτάζ του αγώνα, ΕΔΩ!, αυτό ακριβώς αναδεικνύει. Πως για την ομάδα του ”Μπεντεγκόντι” η σεζόν δεν κλείνει απόψε.

Το ίδιο αδιάφορη, απείρως πιο απογοητευμένη δε, είναι και η Πεσκάρα. Υποβιβασμένη και χωρίς καν να έχει προλάβει να συμβιβαστεί με την αποτυχία. Και μέσα σε όλα να σου έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι με ανεγκέφαλους να κάνουν πέσιμο και να δέρνουν την ομάδα του προπονητή για εκφοβισμός ενόψει Σαλερνιτάνα! Διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ! Να φρίξετε! Αντε να χτυπήσει ματς ο κόουτς Γκρασαντόνια. Με τη Σαλερνιτάνα, αν επιβεβαιώσει το -προφανώς φτωχό- διπλό του 1,37 στην Nοvibet, να κατακτά απευθείας την άνοδο!

Έδειραν το 18χρονο κορίτσι για εκφοβισμό!

Η Σπαλ καίγεται για νίκη που υπό προϋποθέσεις θα την βάλει στα πλέι οφ. Και αντιμετωπίζει μια παντελώς αδιάφορη Κρεμονέζε. Η οποία επιπλέον, αν χτυπούσε το ματς (το ρεπορτάζ ΕΔΩ!) κι έπαιρνε βαθμό-ούς θα ευνοούσε την άσπονδη γειτόνισσα, τη μισητή της Μπρέσια. Ασος του 1,41 στη Nοvibet.

Αστα τρία αυτά ματς πάμνε τα πονταρίσματα της Ιταλίας απόψε και η Novibet προσφέρει την ξεκάθαρα καλύτερη απόδοση 2,82 στην τριάδα τώρα! Ασφαλώς όσο το χρηματικό φορτίο κατευθύνεται στα τρία αυτά σημεία, ολοένα και θα μειώνεται η συνολική απόδοση. Για τσαγκαροδευτεριάτικο bet ο παραλίγο τριπλασιασμός στη Nοvibet στην τριάδα της Serie b κρίνεται οκ. Καλή βδομάδα.