ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τσιτσιπάς vs Flash-Isner σε βατά line

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 01:48 04/06/2021

Από το 2018 παραμένει αήττητος κόντρα στον Τζον Ίσνερ ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μία νίκη 3-0 στο γρασίδι του Γουίμπλετον ήταν τελευταία φορά που ο Αμερικανός κατάφερε να δαμάσει το αστείρευτο ταλέντο του Καρδιτσιώτη άσου. Λεπτομέρεια: Ο Ίσνερ τότε ήταν 33, ενώ ο έλληνας σούπερσταρ δεν είχε καλά καλά συμπληρώσει τα 20 χρόνια ζωής. Σήμερα, κάπου εκεί μετά τις 10 το βράδυ, ο Τσιτσιπάς, νούμερο 5 πια στην παγκόσμια κατάταξη, θα κοντράρει τον Τεξανό νούμερο 34. Για πρώτη φορά στη μεταξύ τους παράδοση σε χώμα. Και οι αποδόσεις είναι αμείλικτες. Η νίκη του Ελληνα στο 1,26 κατ’ ανώτερη τιμή σε bet ενισχυμένης απόδοσης στη Stοiximan!

Σερβίροντας από τα 2,08μ. ο Ίσνερ προκαλεί τρομερά προβλήματα ακόμα και στους πιο προσηλωμένους αμυντικά baseliners. Και όμως, στο χώμα είναι προβληματική η αγωνιστική του δυναμική. Το νούμερο ένα όπλο του, το απίθανα ταχύ σέρβις τους (κατέχει ιστορικό ρεκόρ σε αυτό το επίεπδο, με 253 χλμ. στο μπαλάκι το 2016 στο κύπελλο Davis) δεν “δουλεύει” στον πηλό. Και κάπως έτσι το τανκ γίνεται… 2CV. Αντίθετα, ο “Στεφ” κάνει παρέλαση στο χώμα φέτος. Και μετά την τετράδα της Αυστραλίας, τον τελικό της Βαρκελώνης και τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, ονειρεύεται …μεγαλεία στη Γαλλία! Με το πλασάρισμά του στον τελικό στο 2,10 της Stοiximan.

Οπως και να έχει περιμένουμε ματσάρα σήμερα. Βασισμένη σε δύο τρομερούς στο σερβίς παίκτες. Μολαταύτα, οι 17,5 άσοι line για το μεγάλο αουτσάιντερ Ισνερ μοιάζει κάτι που δύσκολα μπορεί αν επιτευχθεί. Οσο κι αν είναι τρομερός και …ξακουστός ο Ισνερ, αρκεί ένα μπρέικ στα κόντρα Γκέιμ του για να στερήσει κρίσιμα play από τον αντίπαλό του και να του κόψει τον τελικό αριθμό -υψηλός συνήθως- άσων του. Το Under 15,5 άσοι ο Ίσνερ στο 1,87 στη Stοiximan. Ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει σε κάθε περίπτωση και το νούμερο των διπλών λαθών. Στο 2,5  to line και των δύο και συμβατικά μοιρασμένες αποδόσεις 1,75 ο Ελληνας και 1,80 ο Αμερικανός. Ενώ το συνολικό line του ματς κυμαίνεται στα 5,5. Πάντα στη Stοiximan!