ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Υψηλό line και 2,08 τα γκολ του Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 15:34 03/09/2021

Οι ομάδες που θα παίξουν στη Σαββατιάτικη αγωνιστική των εθνικών, θα είναι οι ίδιες που έπαιξαν και την Τετάρτη. Με μια ελάχιστη διαφοροποίηση. Αφού οι δύο στις 26 (Σερβία και Φινλανδία) είχαν φιλικά προχθές και θα ντεμπουτάρουν τώρα στα επίσημα ματς της νέας σεζόν. Αλλες δύο ομάδες αντίστοιχα, Βοσνία και Πορτογαλία, θα δουν από τον καναπέ τις προσπάθειες των άλλων. Και τι ψάρια έπιασαν οι 26 της Τετάρτης; 

Σε 13 αγώνες την πρώτη μέρα του “παραθύρου” των εθνικών, σημειώθηκαν 35 τέρματα, κάτι λιγότερο από 3 ανά αγώνα δηλαδή. Και εν τη απουσία του μεγάλου ντέρμπι, πολλά γκολ δεν τα λες τα “κάτι λιγότερο από 3 ανά αγώνα”. Ειδικά όταν σε αυτά τα ματς έχουν παίξει Μολδαβίες και Γιβραλτάρ, Φερόε και Λουξεμβούγα, Μάλτες και Καζακστάν και Αζέροι. Γι αυτό και το line των γκολ στα “Ειδικά Αγωνιστικής 4/9” της Stοiximan είναι τα 37,5 τέρματα.

Όσα Πορτογάλοι και Βόσνιοι +3

Ακόμα κι αν δεχτούμε πως κάθε ομάδα θα κάνει κατά μέσο όρο ότι και την Τετάρτη, θα πρέπει να να φέρει η Φινλανδία κόντρα στο Καζακστάν και η Σερβία με το Λουξεμβούργο, όσα γκολ είχαν Πορτογάλοι και Βόσνιοι +3. Δηλαδή, 6. Κι αν οι Σέρβοι “υπόσχονται” πολλά -και επιθετικά και αμυντικά- οι Φινλανδοί με τους Καζάκους είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα. Δύσκολα θα κάνουν goal-festival το παιχνίδι τους. Οπως και δύσκολα θα φορτσάρουν οι εθνικές, όσο πλησιάζουμε στο πέρας του παραθύρου και την επιστροφή των διεθνών στα κλαμπ τους.

Στο προ διετίας αντίστοιχο, ακριβώς τις ίδιες μέρες είχαμε Προκριματικά Euro. Πέμπτη έπαιξαν 9 ματς και σημειώθηκαν 29 τέρματα (3+ ανά αγώνα). Μετά από τρεις μέρες, την Κυριακή, οι ίδιες κατά 90% ομάδες έδωσαν ακόμα 8 ματς. Με απολογισμό 22 τέρματα. Ητοι, κάτι λιγότερο από 3 ανά αγώνα. Δηλαδή μειωμένη συγκομιδή σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική μέρα. Και όσο ψάξει κανείς σε βάθος χρόνου, το ίδιο θα διαπιστώσει. Λιγότερα ή ίδια γκολ ανά αγώνα, όχι περισσότερα την δεύτερη μέρα σε σχέση με την πρωτη. Κάτι που κάνει ελκυστικότερο το Under 37,5 της Stοiximan για 2,08. 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ