Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία) Γήπεδο
Sofi Stadium (70.240) Απόσταση
Στο Λος Άντζελες (ΗΠΑ). Καιρός
Αίθριος
Σχόλια:
2ος Όμιλος - 2η αγωνιστική. Προκρίνονται στους «32» οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι οκτώ καλύτεροι τρίτοι. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Μεταξύ τους παιχνίδια, 2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 4. Συνολική διαφορά τερμάτων, 5. Καλύτερη επίθεση, 6. Βαθμολογία Fair Play, ο αριθμός καρτών που έχουν δεχθεί. 7. Θέση στην κατάταξη της FIFA. Δείτε εδώ το αφιέρωμα της Ελβετίας κι εδώ της Βοσνίας.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ελβετία
Ανάλυση:
Γκέλα, και μάλιστα πολύ μεγάλη, με το καλημέρα για την ομάδα του Γιακίν. Το τελικό 1-1 απέναντι στο Κατάρ, σε αγώνα που διεξήχθη στην Καλιφόρνια, δεν ήταν σίγουρα το επιθυμητό και αναμενόμενο αποτέλεσμα. Είχε την πρώτη καλή στιγμή στο έκτο λεπτό σε σουτ εντός περιοχής του Εντόι που εξουδετέρωσε ο Αμπουνάντα και άνοιξε το σκορ στο 17’ με πέναλτι που κέρδισε ο Φρόιλερ και εκτέλεσε εύστοχα ο Εμπολό. Ο Εντόι σε δύο περιπτώσεις και ο Αέμπισερ σε μία ακόμα δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Η Ελβετία έδειχνε πως ελέγχει πλήρως το παιχνίδι και παρότι οι Βάργκας και Εμπολό δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στο δεύτερο μέρος, την ίδια ώρα η εστία της δεν απειλούταν σοβαρά. Ωστόσο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων υπέστη σοκ, όταν σε μία σέντρα του Αλ Αμίν, ο Μουχεΐμ που είχε περάσει ως αλλαγή στο 89΄ σημείωσε αυτογκόλ με κεφαλιά, υπό την πίεση του Κούκι. 7-8-2 το ρεκόρ της Ελβετίας στα 15 τελευταία παιχνίδια σε φάση ομίλων μεγάλης διοργάνωσης.
Αγωνιστικά νέα:
Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο 4-3-3 του Γιακίν πήραν όλοι υψηλή βαθμολογία, με κορυφαίο τον Εμπολό που ευστόχησε στο πέναλτι. Δεν βοήθησαν όμως οι αλλαγές και αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τον ομοσπονδιακό προπονητή και τον κάνει επίσης διστακτικό στο να πειράξει κάτι στο αρχικό σχήμα. Ο αναπληρωματικός αμυντικός Μίρο Μουχάιμ χτύπησε σε προπόνηση και είναι το μοναδικό πρόβλημα για το ματς που έπεται.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βοσνία
Ανάλυση:
Θετικό αποτέλεσμα με καλή καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Μπάρμπαρεζ ήρθε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τον Καναδά στο Τορόντο. Ένας βαθμός που αναμένεται να δώσει την πρόκριση, αν συνδυαστεί με νίκη σε ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου, το σημερινό ή αυτό που ακολουθεί με το Κατάρ. Η Βοσνία άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με κεφαλιά του Λούκιτς έπειτα από κόρνερ. Δύναμή της οι στημένες φάσεις, ούσα η πιο ψηλή ομάδα στη διοργάνωση. Μετά το 1-0 φάνηκε πως προτεραιότητά της είναι να διατηρήσει το προβάδισμα και όχι να πετύχει δεύτερο γκολ. Ο Κολάσινατς με επέμβαση πάνω στη γραμμή και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι απέτρεψε την ισοφάριση στο 53΄. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντεμίροβιτς είχε ευκαιρία να καθαρίσει ενδεχομένως το παιχνίδι, αλλά νικήθηκε από τον Κρεπό σε τετ α τετ. Τελικά η ισοφάριση συνέβη στο 78΄και έκτοτε αμφότερες συμβιβάστηκαν με τον βαθμό. Αυτή ήταν η έκτη σερί ισοπαλία της Βοσνίας, 5 εκ των οποίων με σκορ 1-1!
Αγωνιστικά νέα:
Το 4-4-2 της πρεμιέρας δεν είχε τελικά Τζέκο, αφού κρίθηκε πως ο σταρ-επιθετικός δεν ήταν 100% έτοιμος. Απόψε θα πάρει χρόνο συμμετοχής, μάλλον ως αλλαγή. Καλύτερα είναι ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Ταμπάκοβιτς, ο οποίος ήταν γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι και ούτως ή άλλως θεωρείται εναλλακτική επιλογή. Ο αριστερός μπακ/στόπερ Κολάσινατς είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Καναδά, υπάρχει ένα ερωτηματικό για την κατάστασή του, αλλά αναμένεται να σφίξει τα δόντια.
Πιθανές Ενδεκάδες
Βοσνία
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Miro Muheim | Α | 32/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Sead Kolasinac | Α | 19/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Haris Tabakovic | Ε | 35/14 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Edin Dzeko | Ε | 8/5 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Ελβετία - Βοσνία Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Λάμπρος Λυριτζής
100%
100%
-
100%
100%
-
Αυτήν τη στιγμή η πίεση είναι μεγαλύτερη για την Ελβετία, διότι στο φινάλε έχει να αντιμετωπίσει τον διοργανωτή Καναδά, ενώ η Βοσνία έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο κόντρα στο Κατάρ. Οι συνθήκες ευνοούν την ομάδα του Μπάρμπαρεζ που βολεύεται σε ρόλο άμυνας, δίνοντας έμφαση στις αντεπιθέσεις και τις στημένες φάσεις. Με τον άσο αρκετά χαμηλά για τα δεδομένα της αναμέτρησης δημιουργείται μία μικρή στοιχηματική αξία σε ασιατικό χάντικαπ υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων.
18/06
22:00
Αγώνας
Ελβετία - Βοσνία
Σημείο
2 (+1.25 Α.Η.)
Stake
10.00
Result
-
Profit
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Ελβετία - Βοσνία
1
1.62
X
4.32
2
6.60
1
1.62
Ελβετία
X
4.32
Ισοπαλία
2
6.60
Βοσνία
Ελβετία - Βοσνία Αποδόσεις
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ελβετία, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Βοσνία έχει φέρει 7 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ