ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

κορονοϊός

Κορονοϊός: Δωρεάν επέκταση σε όλες τις συνδρομές του Match Money on the Go

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 17:53 16/03/2020

Ο κορονοϊός έχει ανατρέψει πλήρως όλα τα μέχρι χθες δεδομένα της καθημερινότητάς μας. Και φυσικά η πανδημία του COVID-19 έκανε άνω κάτω και όλη την αθλητική δραστηριότητα. Σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα έχουν κηρύξει αναβολή για το αμέσως επόμενο διάστημα και κατά συνέπεια έχει τιναχθεί στον αέρα και κάθε προγραμματισμός μιας στοιχηματικής εφημερίδας ή ενός στοιχηματικού σάιτ.

Από το σάιτ του Match Money θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε όσα πρωταθλήματα επιμένουν να διεξάγονται και θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις όσον αφορά το στοίχημα. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό, όσο βέβαια κάτι τέτοιο είναι δυνατό υπό τις τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, με κάποια θεματικά blogs. Είτε ποδοσφαιρικοστοιχηματικά είτε πιο γενικού και… επίκαιρου ενδιαφέροντος, όπως το μίνι αφιέρωμα στις ταινίες τζόγου για όλες αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι.

Όσον αφορά την εφημερίδα, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Οι συνθήκες τις οποίες έχει επιβάλει ο κορονοϊός είναι πρωτόγνωρες για όλους μας και είμαστε κι εμείς υποχρεωμένοι να ακολουθούμε και να προσαρμοζόμαστε στις οδηγίες των ειδικών και της πολιτικής ηγεσίας.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, και θα κάνουμε άμεσα, είναι να προσφέρουμε ένα μήνα δωρεάν επέκταση της υπάρχουσας συνδρομής τους σε όλους τους ενεργούς συνδρομητές της ψηφιακής έκδοσης της εφημερίδας, ως μία ελάχιστη ένδειξη ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης σας. Έτσι, όλοι οι ενεργοί συνδρομητές μας θα δουν τις επόμενες μέρες στο λογαριασμό τους στο Match Money on the Go την επέκταση της συνδρομής τους κατά ένα μήνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν εκείνοι κάτι. Κι αν βέβαια χρειαστεί, θα επανέλθουμε…

Καλή δύναμη και υπομονή για όλους μας!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ