ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

κορονοϊός - αναβολές

Match Money On the Go: 2 μήνες δωρεάν συνδρομή

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 13:16 16/04/2020

Στα μέσα Μαρτίου, καθώς ο κορονοϊός είχε χτυπήσει πια την πόρτα μας και ένα ένα τα πρωταθλήματα ανακοίνωναν τη διακοπή τους, ως μια πρώτη άμεση αντίδραση επεκτείναμε δωρεάν για έναν επιπλέον μήνα όλες τις ενεργές συνδρομές της ψηφιακής έκδοσης της εφημερίδας, του Match Money On the Go.

Τότε, φυσικά, δεν ξέραμε πώς ακριβώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και για πόσο διάστημα θα «παγώσει» την έκδοση των στοιχηματικών εφημερίδων ο κορονοϊός. Έτσι, σε εκείνο το μπλογκ, όταν ανακοινώναμε τον ένα μήνα δωρεάν επέκτασης των συνδρομών, κλείναμε με τη φράση «κι αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε…».

Και τελικά χρειάστηκε. Ένα μήνα μετά, όλος ο πλανήτης παραμένει στην απομόνωση και στην καραντίνα. Κι όσο κι αν ίσως αχνοφαίνονται κάποια φωτάκια στο βάθος αυτού του τούνελ, κι όσο κι αν δειλά δειλά πάει να ανοίξει η συζήτηση για σταδιακή χαλάρωση των μέτρων, ακόμη είναι νωρίς για να πούμε το πότε θα αρχίσουν όντως να επιστρέφουν τα πρωταθλήματα στα γήπεδα, και κατά συνέπεια και στα κουπόνια μας.

Επανερχόμαστε λοιπόν. Κι έτσι, τις επόμενες μέρες όλοι οι ενεργοί συνδρομητές του Match Money On the Go θα δουν στο λογαριασμό τους ότι η συνδρομή τους επεκτάθηκε δωρεάν για δύο επιπλέον μήνες. Αν το τώρα αυτό το «δύο μήνες» είναι υπεραισιόδοξο ή… χουβαρντάδικο, φυσικά δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μόλις χθες, στις 15 Απριλίου, ο Αντόνιο Κολόμπο, αναπληρωματικός γενικός γραμματέας των Ευρωπαϊκών Λιγκών, δήλωσε πως «είναι αδύνατο να απαντήσουμε στην ερώτηση πότε θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο». Απλώς ελπίζουμε κι εμείς αυτό που ελπίζετε κι εσείς, αυτή τη φορά να μη χρειαστεί να επανέλθουμε…

Όσον αφορά το σάιτ του Match Money, προφανώς σε κανονική ροή θα επιστρέψει μόνο όταν αρχίσουν να επιστρέφουν στη δράση και τα πρωταθλήματα. Μέχρι τότε, και με ουσιαστικά μηδενική ποδοσφαιρική/στοιχηματική δραστηριότητα, δεν υπάρχουν ματς για να αναλύσουμε. Τόσο απλά και τόσο κυνικά…

Αλλά αν δεν μπορούμε να γράφουμε αναλύσεις παιχνιδιών, μπορούμε να γράφουμε… blogs! Στα σαράντα blogs φτάσαμε ήδη σε αυτές τις μέρες του κορονοϊού και της καραντίνας, για όλα τα θέματα και για όλα τα γούστα. Για στοίχημα και για ποδόσφαιρο, για ταινίες, για βιβλία και για σειρές, για τον Ερντογάν, τον Μπολσονάρου, τον Μαραντόνα και τον Τζέιμς Μποντ, για την Πρέμιερ Λιγκ, την Πριμέρα και την Μπουντεσλίγκα, μέχρι τη Λευκορωσία και τη Νικαράγουα έφτασε η χάρη μας… Δείτε τα συγκεντρωμένα στη σελίδα των blogs και απολαύστε ελεύθερα!

Από όλο το team του Match Money, τις καλύτερες ευχές μας για Καλό Πάσχα! Μείνετε ασφαλείς και καλή δύναμη!

Match Money On the Go

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ