ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Μπατιράκι προτάσεις

Μπατιράκι: MVP οι Ρώσοι και ένας… Δανός

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:38 12/06/2021

Οι Τούρκοι μας την έφεραν χθες παίκτη μου. Τους είχαμε για Πόρσε, τελικά αποδείχτηκαν… σαραβαλάκι. Τρία άρπαξαν, μπορεί να τα έφαγαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η εικόνα τους ήταν τραγική συνολικά.

Στα φρέσκα, δεύτερη μέρα του Euro, ο Μπατίρακας από την εφημερίδα σε είχε προειδοποιήσει. Το Βέλγιο δεν ήταν για 1,70 κόντρα στους Ρώσους! Παίζει εκτός έδρας (στην Αγία Πετρούπολη θα γίνει το ματς), δεν θα παίξει ο περίεργος ο  ντε Μπράουνε – ντε Μπρούινε – ντε Μπρόιν – όπως θέλεις πες τονα, αλλά και ο κομβικός Αζάρ είναι σε τραγική κατάσταση και το πολύ πολύ να βγάλει κάνα 30λεπτο όπως λένε και τα ρεπορτάζ της «Βίβλου». Οι Ρώσοι έκαναν τη μαγκιά στο Μουντιάλ του 2018, έχουν αυτοπεποίθηση, θα έχουν και περίπου 35.000 κόσμο στο πλευρό τους. Δεν θέλει περισσότερα ο Μπατίρακας να κυκλώσει το διπλό. Στη Stοiximan παίζει στο 4,94 με μηδενική γκανιότα.

Στο Ουαλία – Ελβετία και στο Δανία – Φινλανδία οφείλω να ομολογήσω ότι δεν πηγαίνει το χέρι στην κόντρα. Τα αουτσάιντερ για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν εμπνέουν. Ο Μπατίρακας όμως εντόπισε ένα πονηρό ειδικό. Να είναι ο Έρικσεν MVP του ματς στο Δανία – Φινλανδία. Και είναι ο ποιοτικότερος των Δανών και πασάρει με μοιρογνωμόνιο (από εποχές Τσιάρτα/Τσάρτα έχει να ακουστεί αυτή η έκφραση) και εκτελεί και τα στημένα. Στο 8,50 παίζεται στη Stoiximan.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ