ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

χάλ - τίγρεις

Νίκος Αγγελής: Τζογαδόρικη αγωνιστική

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Αγγελής στις 14:03 06/03/2020

Τα σημερινά Μαθήματα της εφημερίδας τα έκλεισα με την εξής παράγραφο: «Στο διά ταύτα, όπως βλέπετε, η αγωνιστική έχει πολλές πιθανές επιλογές, αλλά οι περισσότερες από αυτές είναι ζόρικες και τζογαδόρικες. Κι έτσι ακριβώς νομίζω ότι πρέπει να την προσεγγίσουμε, τζογαδόρικα. Ανάλογα με τα ρεπορτάζ και την εξέλιξη των αποδόσεων, και κυρίως με την οπτική γωνία του κάθε παίκτη, διαλέγουμε τρία, παίζουμε ένα παραδοσιακό τρίξι από τα παλιά και όποιον πάρουν τα σκάγια…».

Και όντως αυτή νομίζω ότι είναι η σωστή προσέγγιση της αγωνιστικής, ανεξάρτητα δηλαδή από το τι στοιχηματική διάθεση μπορεί να έχει ο καθένας μας. Γιατί στο στοίχημα, και συχνά αυτό είναι κάτι που όλοι μας μπερδεύουμε, η αγωνιστική και το πρόγραμμα είναι αυτά που καθορίζουν το παιχνίδι μας και το στοίχημά μας, και όχι η διάθεση ή τα κέφια μας.

Σε κάθε περίπτωση, ξεκινάω και σήμερα από το γνωστό print screen με τη σύγκριση των αποδόσεων. Όπου δηλαδή, όπως πάντα, βλέπετε τις αρχικές και τις τωρινές αποδόσεις της Bet365, σε αντιπαραβολή με τις κατά την άποψή μου δίκαιες αποδόσεις. Κι απλά θα σημειώσω, σε αναφορά με το τελευταίο μπλογκ περί των αποδόσεων της Bet365 και της γκανιότας τους, πως συνεχίζω για χάριν ευκολίας να χρησιμοποιώ τις αποδόσεις με την «υψηλή» γκανιότα και με την προσφορά των +2 γκολ. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο βολικό, στο κάτω κάτω και η ίδια η Bet365 αυτές παρουσιάζει πλέον ως βασικές της αποδόσεις και με αυτές τροφοδοτεί και τα μεγάλα σάιτ σύγκρισης αποδόσεων.

Σύγκριση αποδόσεων - <a class=Bet365" class="wp-image-52332" srcset="https://www.matchmoney.com.gr/wp-content/uploads/2020/03/σύγκριση-αποδόσων-nxf-odds-1024x741.png 1024w, https://www.matchmoney.com.gr/wp-content/uploads/2020/03/σύγκριση-αποδόσων-nxf-odds-300x217.png 300w, https://www.matchmoney.com.gr/wp-content/uploads/2020/03/σύγκριση-αποδόσων-nxf-odds-768x556.png 768w, https://www.matchmoney.com.gr/wp-content/uploads/2020/03/σύγκριση-αποδόσων-nxf-odds.png 1089w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px" />

Στο διά ταύτα, είναι πολλά τα ματς που, είτε λόγω αποδόσεων είτε λόγω «αντίστροφης» σκέψης, πέρασαν μέσα από τις διαδικασίες του μυαλού μου. Στα Μαθήματα κουβέντιασα τις περιπτώσεις των Χάντερσφιλντ, Χαλ και Λούτον από την Τσάμπιονσιπ, τις Τρανμίρ, Κόβεντρι και Μπλάκπουλ από τη Λιγκ 1 και, από τη Λιγκ 2, τις Καρλάιλ, Μόρκαμ, Μάνσφιλντ, Μπράντφορντ και Πορτ Βέιλ. Και θα μπορούσα να συζητήσω και δυο τρία ακόμη, τη θεωρώ όντως τζογαδόρικη την αγωνιστική.

Προσωπικά, στη λογική του παραδοσιακού τρίξι, καταλήγω σε Χαλ, Μπλάκπουλ και Μπράντφορντ. Τη Χαλ γιατί θεωρώ πραγματική υπερβολή το σετ των αποδόσεων, το ματς για μένα είναι σαφώς πιο κόλαση από ό,τι δείχνει αυτό το 1,57-3,90-6,25. Την Μπλάκπουλ λόγω αντίστροφης σκέψης, πάνω στην πρεμιέρα στον πάγκο της του Νιλ Κρίτσλι και πάνω στη λογική του τοπικού ντέρμπι μικρή εναντίον μεγάλης και όπου η μικρή έχει βρεθεί ξαφνικά στο ρόλο του φαβορί και της υποχρεωμένης να νικήσει. Και τέλος την Μπράντφορντ κατά κύριο λόγο γιατί έχω και εδώ ένα θέμα με την τιμολόγηση της αγοράς. Αλλά και γιατί, σε πιο προσωπικό επίπεδο, έχω στραβώσει με τον Αλεξάντερ και τη Σάλφορντ.

Καλή τύχη!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ