ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Στοίχημα: Το μεγάλο δώρο

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 10:14 08/09/2021

📷 Τελευταία φορά που αντιμετωπίσαμε τους Σουηδούς, ήταν στα τελικά του Euro 2008, διοργάνωση που βάσει της εικόνας της Εθνικής τα τελευταία χρόνια, μοιάζει σαν έτη φωτός μακριά…

⛔ Η αλήθεια είναι, όπως γράφει ο Τσάρλυ στην εφημερίδα, πως η εικόνα της Εθνικής μας δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αισιοδοξίας. Ανήκουμε πλέον στην πιο χαμηλή ταχύτητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δεν έχουμε καλή διαχείριση των αγώνων από τον προπονητή μας και όλα δείχνουν πως σύντομα ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα ψάχνει για προπονητή.

🎁 Γυμνασμένοι και πειθαρχημένοι οι Σουηδοί, ακολουθούν ένα συντηρητικό 4-4-2, έχουν σαν όπλο την καλή αμυντική τους λειτουργία και τον Ισάκ στην κορυφή της επίθεσης. Την περασμένη Πέμπτη πέτυχαν μια τεράστια νίκη απέναντι στην Ισπανία και αν μας κερδίσουν στο ΟΑΚΑ, θα αξιοποιήσουν το μεγάλο δώρο που τους κάναμε, όταν είχαμε πάρει κατά λάθος ισοπαλία στην έδρα της Ισπανίας.

🎫 Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για τους Σουηδούς να κερδίσουν τα παιχνίδια με Ελλάδα, Κόσοβο και Γεωργία και να πάνε απευθείας στο Μουντιάλ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο εντός έδρας παιχνίδι τους κόντρα στην Ισπανία. Ο Άντερσον είδε την ομάδα του να λειτουργεί πολύ καλύτερα από ότι στο Euro, με τον Κουλουσέφσκι δίπλα στον Ίσακ και τον Κλάεσον δεξιά. Μαζί με τον Φόσμπεργκ διαθέτουν μια δυνατή επιθετική τετράδα για να χτυπήσουν τις αδυναμίες μας.

➡ Το διπλό στο 2,30+, η Εθνική δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο πίστης.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ