Στοίχημα με το λεπτό - οδηγός - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Στοίχημα με το λεπτό

Στοίχημα με το λεπτό – οδηγός

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Οικονομάκος στις 13:51 24/01/2023

Είθισται να λέμε ότι στο στοίχημα κάθε λεπτό μετράει. Στο στοίχημα με το λεπτό, κάθε λεπτό έχει τη δική του σημασία. Κι όχι μόνο για το αυτονόητο, δηλαδή για το live betting. Αλλά και για Pregame αγορές. Καθώς μέσα σε ένα λεπτό ή ελάχιστα δευτερόλεπτα, μία απόδοση μπορεί να αλλάξει. Ή ακόμη και να κλειδώσει ένα παιχνίδι. Τα νέα και το ρεπορτάζ γενικότερα τρέχουν. Ως εκ τούτου, οι μπουκ που πάντα έχουν άμεση πληροφόρηση, αναλόγως κινούνται με τις προσφερόμενες αγορές και αποδόσεις.

Σαν νοοτροπία δηλαδή η φράση… με το λεπτό, κολλάει πολύ με το στοίχημα. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην έχουμε και αγορές με το λεπτό. Στοίχημα με το λεπτό δηλαδή και σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε ότι μπορείτε να βρείτε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Πώς να παίξετε δηλαδή με τα λεπτά και με τα χρονικά διαστήματα που καθορίζει ο εκάστοτε μπουκ. Αυτός στον οποίο έχετε ανοίξει εσείς λογαριασμό.

Στοίχημα με το λεπτό

Αγορές για στοίχημα με το λεπτό

Ας μπούμε λοιπόν στο κυρίως μέρος με τις αγορές που υπάρχουν στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες σχετικά με το στοίχημα με το λεπτό.

Η ζήτηση των παικτών έφερε και την αυξημένη προσφορά στις εταιρίες, αφού ολοένα και περισσότερα χρονικά όρια προστίθενται και είναι διαθέσιμα προς ποντάρισμα. Έτσι λοιπόν, ας δούμε μαζί τι μπορείτε να βρείτε και μετά πώς μπορείτε να ποντάρετε στο στοίχημα με το λεπτό.

Γκολ νωρίς στο ματς 30:00

Αν πιστεύετε ότι το ματς θα ξεκινήσει με ορμή, τότε το γκολ νωρίς στο ματς αξίζει το ρίσκο. Ως χρονικό όριο από τους μπουκ δίνεται κάπου κοντά στο μισάωρο. Από το 28’ μέχρι το 30’ συνήθως. Αυτό εξαρτάται από τη στοιχηματική πλατφόρμα στην οποία έχετε λογαριασμό.

Στοίχημα με παρολί. Δες εδώ τον οδηγό του Match Money.

Γκολ αργά στο ματς 73:00

Εδώ πάμε στο άλλο άκρο του αγώνα και προς το τέλος. Μετά το 73’ λοιπόν ή κάπου στο 75’. Ουσιαστικά μιλάμε για το τελευταίο χρονικό τέταρτο του αγώνα. Καλή επιλογή για ματς που πιστεύετε ότι θα είναι αμφίρροπο και η νίκη μπορεί να κριθεί στο φινάλε.

Πρώτο γκολ πριν/μετά το 28:00

Σε αυτήν την περίπτωση αναφερόμαστε στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης και θέλουμε να ποντάρουμε αν θα μπει πριν ή μετά το 28’. Το «πριν» συνήθως πληρώνει λιγότερο από το μετά, αλλά κι αυτό έχει να κάνει με το ζευγάρι της αναμέτρησης και τα δεδομένα που έχει αναλύσει ο μπουκ για τη μορφή που θα πάρει ο αγώνα.

Χρόνος 1ου γκολ ανά 10λεπτό / 15λεπτό/20 λεπτό κ.ο.κ.

Κάναμε λόγο για διεύρυνση των αγορών μέσω του ανοίγματος των ορίων. Κι εδώ έχουμε το πιο τρανό παράδειγμα. Αρχικά είχαμε διαθέσιμες προς ποντάρισμα μόνο τις πρώτες αγορές που προαναφέραμε. Οι μπουκ όμως, βλέποντας τη θέληση των παικτών για στοίχημα με το λεπτό διεύρυναν τα όρια τους. Κάπως έτσι λοιπόν έχουμε γκολ ανά 10έπτο, 15λεπτό, 20λεπτό, ακόμη και μεγαλύτερα χρονικά όρια. Όσο πιο σημαντικό είναι το ματς και όσο πιο μεγάλη η διοργάνωση ή το πρωτάθλημα, τόσο μεγαλώνουν και αυτά τα όρια από τους μπουκ.

Αποτέλεσμα ανά 10λεπτό / 15λεπτό/20 λεπτό κ.ο.κ.

Από τα γκολ όμως εξαρτάται και το αποτέλεσμα κάθε αγώνα. Ως εκ τούτου στις αγορές με το λεπτό μπήκε και το αποτέλεσμα του ματς. Θα είναι στον άσο, στο διπλό, ή στην ισοπαλία το ματς στο 10λεπτό; Οι αποδόσεις φυσικά διαφέρουν, ενώ και τα χρονικά όρια είναι αρκετά ευέλικτα, όπως ακριβώς στην περίπτωση των τερμάτων.

Σύνολο γκολ ανά 10λεπτό / 15λεπτό/20 λεπτό κ.ο.κ.

Κι εκτός από το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να παίξετε και με το σύνολο τερμάτων ανά χρονικό όριο. Κοινώς με το Over/Under, που είναι και η δεύτερη πιο δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο στοίχημα. Οπότε καλείστε να βρείτε πόσα τέρματα θα σημειωθούν, για παράδειγμα από το 60:00 ως το 75:00. Φυσικά και για οποιοδήποτε άλλο χρονικό διάστημα επιλέξετε εσείς.

Διάβασε εδώ τον οδηγό του Match Money για τα μακροχρόνια στοιχήματα.

Πώς θα παίξετε στοίχημα με το λεπτό;

Η αλήθεια είναι ότι τα tips για να ποντάρετε με στοίχημα στο λεπτό δεν είναι τόσα πολλά, όσο σε άλλες περιπτώσεις. Είναι όμως καθοριστικά για να έχετε αυξημένες πιθανότητες να συνδυάσετε τη διασκέδαση με το κέρδος. Θα κλείσουμε λοιπόν αυτόν τον οδηγό για στοίχημα με το λεπτό, με αυτά που πρέπει να ξέρετε πριν ποντάρετε.

Στατιστική

Είναι τοτέμ, βίβλος αν προτιμάτε, στο στοίχημα με το λεπτό. Δεν μπορείτε να μην ψάξετε εξονυχιστικά όλα τα στατιστικά που είναι διαθέσιμα ακόμη και στις ίδιες τις στατιστικές εταιρίες. Πρέπει να δείτε και τις δύο ομάδες που συνθέτουν το ζευγάρι της αναμέτρησης με στατιστικό/μαθηματικό μάτι. Πότε δέχονται γκολ, πότε σκοράρουν οι ίδιες. Ποια είναι τα αγαπημένα τους ημίχρονα; Και φυσικά ποια είναι τα αγαπημένα τους χρονικά διαστήματα; Βρείτε που συντείνουν οι τάσεις των δύο ομάδων. Και εκεί είναι μία εξαιρετική περίπτωση να πάρετε πάνω σας το ποντάρισμα. Πάντα με μέτρο και πάντα υπεύθυνα.

Στοίχημα με το λεπτό

Live betting

Στο ζωντανό στοίχημα έχουμε όλο το ζουμί στο στοίχημα με το λεπτό. Κι αυτό διότι έχετε μπροστά σας την εξέλιξη του αγώνα σε Live streaming. Ως εκ τούτου μπορείτε να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Δίχως να αγνοείτε τη στατιστική, υπάρχουν όμως και τα δεδομένα που βλέπουν τα ίδια σας τα μάτια.

Για παράδειγμα χάνει το φαβορί και το ματς έχει φτάσει στο 75’. Πιέζει για να ισοφαρίσει. Και μάλιστα πιέζει ασφυκτικά. Τότε το να σημειωθεί γκολ είναι πολύ πιθανό. Κι όχι απαραίτητα από την ομάδα που πιέζει. Διότι όταν πιέζεις και ανεβάζεις πολύ τις γραμμές σου, είσαι κι ευάλωτος αμυντικά. Οπότε από το να παίξεις ότι το ματς θα λήξει ισοπαλία, ή θα γίνει η ολική ανατροπή, παίζεις ότι θα σημειωθεί γκολ στο τελευταίο 15λεπτό, ή 10λεπτό και έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις.

Αν μάλιστα με την εικόνα του αγώνα, συμπίπτει και το στατιστικό στοιχείο, τότε έχεις ακόμη καλύτερη τύχη να συνδυάσεις ψυχαγωγία, διασκέδαση και σημαντικές στοιχηματικές νίκες.

Αντί επιλόγου: Προσοχή στη ροή

Δεν θα μπορούσαμε να το γράψουμε αλλιώς. Το λέει και μόνη της η φράση. Στοίχημα με το λεπτό. Ως εκ τούτου τα πράγματα τρέχουν. Θα πρέπει να είστε πάντα σταθερός και σίγουρος. Γρήγορος και ευέλικτος ναι. Πρόχειρος όχι. Δεν θέλει βιασύνη για να προλάβετε να μην τελειώσει το 10λεπτό, αν δεν υπάρχει μία πραγματική ευκαιρία για ποντάρισμα. Ζυγίστε καλά τα δεδομένα. Αποφύγετε τις κακοτοπιές που μπορεί να φέρει το κυνήγι του χρόνου. Στο στοίχημα με το λεπτό η ροή είναι ασταμάτητη. Τελειώνει μόνο με το τέλος του αγώνα. Ως εκ τούτου, πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένος, εγκρατής και αντικειμενικός. Αλλιώς μπορεί να μπείτε σε επικίνδυνα μονοπάτια που θα φέρουν απώλειες και αυτό δεν το θέλει κανείς, εκτός από τον ίδιο τον μπουκ.