ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Αγγλία 1,93 αντί 1,005

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:20 25/03/2021

Μετά από δύο νέες παραγωγές του Betflix (ΑΕΚ Χάντμπολ αλλά και Ζλάταν) λέει κανείς να αφήσει κάτω το μολύβι και να πάει να μαλώσει με τον μπακαλιάρο. Και σου κάθεται το ερώτημα! Πότε η Αγγλία πέτυχε τελευταία φορά 8 γκολ σε ένα παιχνίδι για να προσφέρεται line στα 7,5 γκολ; Και το πότε πέτυχε τόσα η Αγγλία, κολλάει στο ότι για να περιμένεις να σκοράρει το Σαν Μαρίνο για να πας ταμείο ισοδυναμεί με το να περιμένεις να σου κάνει ποδαρικό στο μαγαζί η εφορία σου και να έχεις καλή ταμειακή χρονιά.

H Αγγλία, λοιπόν, 8 γκολ μοναχή της εντός έδρας πέτυχε τελευταία φορά σε προκριματικά euro το 1987 με την Τουρκία και σε προκριματικά Euro το 2013 με το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας. Σήμερα, σε παιχνίδι ειδικών συνθηκών (άδεια εξέδρα), λίγα 24ωρα πριν το εκτός έδρας μυστήριο ματς με την Αλβανία θα το ξαναπετύχει; 

Στο Bet Builder της Nοvibet φορτώνεις 1, 1 από ημίχρονο, No Goal kai Under 7,5 για να σου φτάσει πια το bet στο διόλου ευκαταφρόνητο 1,93. Λίγο είναι; Αν ναι, έχει ακόμα 167 στοιχήματα στο ματς η Nοvibet για το… αλατίσεις περαιτέρω!