ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Φρεσκάρισμα 48 ώρες πριν τα Oscar

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 13:09 23/04/2021

Πάνε δέκα μέρες από την πρώτη επαφή με φαβορί, αουτσάιντερ και αξιόλογα bet ενοψει των Oscar. Πλεον, με μόλις δύο μέρες στην αντίστροφη μέτρηση για την απονομή, έχει αξία να το επαναλάβουμε. Να ξανακάνουμε ένα πέρασμα τόσο το πρώτο κείμενο, όσο και τις αποδόσεις. Να δούμε αν υπάρχουν διαφορές σε όσα είχαν προκριθεί ως αξιόλογα. Η αν προέκυψαν άλλα εντέλει. Γιατί υπάρχουν και οι “αρκούδες” που λέγαμε παλιά και στο χρηματιστήριο. Τα γκραν φαβορί, αυτά που πάντα παραμένουν ισχυρά ενδεχόμενα αλλά έχουν χαμηλότατη, σχεδόν μηδενική στοιχηματική αξία.

To Nomadland δεν φαίνεται να αλλάζει στάτους ούτε στο χιλιοστό. Παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί με 1,20 στη Sportingbet. Εξίσου άχαστο, δε, μοιάζει το βραβείο στον Α’ ανδρικό ρόλο που όπως όλα δείχνουν θα απονεμηθεί για την ερμηνεία του στη “Θρυλική Μα Ρέινι” στον αδικοχαμένο Τσάντγουικ Μπόζμαν (1,20 στη Stoiximan).

Από εκεί και μετά, τα βραβεία σε σκηνοθεσία, πρωτότυπο σενάριο, Β΄ανδρικό, Β’ γυναικείο και Κινούμενα Σχέδια, Παραγωγή και Ηχο και Σάουντρακ (αλλά και σχεδόν όλες τις δευτερεύουσες κατηγορίες) κυμαίνονται από 1,05 ως 1,20. Αρα δεν προκύπτει κάποια αξία. Στο μεταξύ, στο δεκαήμερο που μεσολάβησε από την πρώτη προσέγγιση, πιέστηκε ελαφρώς και η απόδοση του Nomadland για Διασκευασμένο Σενάριο. Η απόδοση της της Stoiximan παραμένει κορυφαία στο 1,45 όμως πια.

Η δε μοναδική επιλογή ρίσκου και αξίας, με υπαρκτές πιθανότητες διάκρισης όσο κι αν ακόμα προσφέρεται αουτσάιντερ, παραμένει η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ στον Α’ γυνακείο. Εκεί όπου παραμένεουν φαβορί του 2,40 και 2,80 οι Κάρεϊ Μάλιγκαν και Βαϊόλα Ντέιβις αντίστοιχα. Η κάτοχος δύο βραβείων ΜακΝτόρμαντ χαρακτηρίζεται ως ικανό αουτσάιντερ για τον Α’ γυνακείο. Kαι μολονότι σε αρκετές εταιρείες πιέστηκε, το 5,00 της Sportingbet κρατιέται και αποτελεί το καλύτερο deal.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ