Προγνωστικά Μουντιάλ, Reports: Τι έγινε στο Γαλλία - Μαρόκο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Μουντιάλ

Τι έγινε στο Γαλλία – Μαρόκο

Δημοσιεύτηκε: Μιχάλης Σινάκος στις 11:14 15/12/2022

Δεύτερη σερί συμμετοχή σε τελικό Μουντιάλ για τη Γαλλία και 4η στα 7 τελευταία. Τόσο με την Αγγλία όσο και με το Μαρόκο ήταν κυρίως ρεαλίστρια και ουσιαστική.
Δες εδώ τα προγνωστικά Μουντιάλ του Match Money.

Σημαία Γαλλία μπάλα
Σημαία Μαρόκο μπάλα

Γαλλία – Μαρόκο 2-0

Μόλις στο 5’ ο Τεό Ερναντέζ έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε βάρος των Μαροκινών στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Γαλλία με τον Ζιρού είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, η μια στο δοκάρι, για να κάνει το 2-0 ως το ημίωρο και το Μαρόκο αντέδρασε κυριαρχώντας στο διάστημα 35’ – 70’. Είχε με τη σειρά του ένα δοκάρι μετά από κόρνερ στο τέλος του ημιχρόνου ενώ πλαγιοκόπησε κυρίως από τα δεξιά με τους Χακίμι και Ζίγιεκ, έβαλε μεγάλη καρδιά, δημιούργησε 3-4 επικίνδυνες καταστάσεις, όχι όμως και κλασικές ευκαιρίες.

Προγνωστικά Μουντιάλ, Γαλλία - Μαρόκο

Το Μαρόκο που ως τώρα είχε τη δεύτερη χειρότερη κατοχή, λίγο πάνω από 30%, την ανέβασε στο 60% αλλά δεν είχε μέσα στην αντίπαλη περιοχή τον παίκτη για να κάνει τη διαφορά.

Προγνωστικά Μουντιάλ – Στοίχημα

Για τη Γαλλία ο Γκριεζμάν που έκανε μια ακόμη στρατοσφαιρική εμφάνιση παίζοντας σε όλες τις θέσεις, κράτησε τα μπόσικα. Βοήθησαν και οι αλλαγές του Ντεσάν που έδωσαν λίγη ώθηση. Ο Τυράμ έβγαλε ενέργεια και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει αμυντικά στην αριστερή πτέρυγα ενώ ο Κολό Μουανί έβαλε το πρώτο του γκολ στην εθνική σκοράροντας στην πρώτη του επαφή μετά από ωραία ενέργεια του Μ’ Μπαπέ.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα βρει μπροστά του τον συμπαίκτη του στην Παρί, 4 χρόνια μετά την κόντρα τους στη Ρωσία.

Για την ιστορία αλλά και για τη στατιστική να πούμε πως Μ’ Μπαπέ και Μέσι βρέθηκαν τρεις φορές ως τώρα αντίπαλοι, μια στην εθνική (4-3 το 2018) και δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Μπαρτσελόνα – Παρί 1-4 και Παρί – Μπαρτσελόνα 1-1. Το πάνω χέρι το έχει ο Μ’ Μπαπέ, που επιπλέον σκόραρε και στα τρία παιχνίδια. Εβαλε δύο γκολ το 2018, πέτυχε χατ τρικ στη Βαρκελώνη και σκόραρε και στο Παρίσι. Το πιθανότερο είναι ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα, ένας από τους δύο να αναδειχθεί και κορυφαίος παίκτης του τουρνουά.

Προγνωστικά Μουντιάλ, Γαλλία - Μαρόκο
xGoals2,23-1,02
Τελικές15-13
On target2-2
Μέσα από την περιοχή13-8
Έξω από την περιοχή2-5
Κατοχή (%)40-60
Κίτρινες (Κόκκινες)0-1
Οφσάιντ4-3
Κόρνερ2-3
*Ta xGoals είναι από το infogoal.

Προγνωστικά Μουντιάλ, προγνωστικά στοιχήματος