Πάμε στοίχημα μπάσκετ - Θ. Σολούκος: Bet στους αιώνιους

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Πάμε στοίχημα μπάσκετ, προγνωστικά μπάσκετ, προγνωστικά Euroleague

Θ. Σολούκος: Ποντάροντας στους αιώνιους

Δημοσιεύτηκε: Θάνος Σολούκος στις 08:00 16/03/2023

Το πάρτι συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο για τη στήλη μας! Ο Δημήτρης Μωραΐτης επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάστασή του το Σάββατο. Ακολούθησε η Καρδίτσα με την επιβίωση της στο θρίλερ της Basket League κόντρα στον Άρη. Πλέον εστιάζουμε στην 29η αγωνιστική της Euroleague και τις «αιώνιες» μάχες.
Δείτε εδώ τα προγνωστικά στο πάμε στοίχημα μπάσκετ και εδώ τα προγνωστικά Euroleague του Match Money.

Πάμε στοίχημα μπάσκετ, προγνωστικά μπάσκετ, προγνωστικά Euroleague

Πάμε στοίχημα μπάσκετ: Δοκιμασία πρωτιάς στο Κάουνας

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης στη Zalgirio Arena. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ένα ακόμη διπλό, το δέκατο φετινό τους στη Euroleague, για να αποκτήσουν σαφές πλεονέκτημα για την 1ης θέση. Επίσης η Ζαλγκίρις θέλει επίσης μόνο νίκη για να είναι στο τέλος της αγωνιστικής εντός 8άδας!

Η Ζάλγκιρις έκανε το χρέος της την προηγούμενη εβδομάδα καθώς οτιδήποτε άλλο εκτός από 2/2 θα ήταν σχεδόν καταστροφικό. Αρχικά, πήρε δύσκολο διπλό στο Βερολίνο επί της Άλμπα (63-66) και στη συνέχεια διέσυρε την Βιλερμπάν (85-67).

Η ομάδα του Μπαρτζώκα συνεχίζει χωρίς στάσεις! Σχετικά άνετο εντός έδρας 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» επί των Μπαρτσελόνα (77-70) και Μπάγερν (102-74). Εννέα νίκες στα τελευταία δέκα ματς για τους «καυτούς» ερυθρόλευκους που με τον τρόπο που αγωνίζονται βγάζουν υγεία. Το σετ αποδόσεων είναι πάντως σωστό και τα παιχνίδια στο Κάουνας κρύβουν πάντα εκπλήξεις για οποιονδήποτε φιλοξενούμενο. Ακόμη και αν αυτός είναι ο Ολυμπιακός και παίζει το καλύτερο μπάσκετ της Ευρώπης.

Πάμε στοίχημα μπάσκετ, προγνωστικά μπάσκετ, προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός: Οι δύο μεγάλες απειλές

Σημείο μπορεί να μην βγαίνει αλλά στις ειδικές επιλογές υπάρχουν πολλαπλά «διαμαντάκια». Έπειτα από ενδελεχή σταχυολόγιση, κατέληξα σε δύο επιλογές. Αμφότερες από πλευράς Ζάλγκιρις, εκεί δηλαδή που οι μπουκ έχουν κάνει τα περισσότερα λαθάκια.

Ξεκινάμε από τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος στη πρώτη του σεζόν στην Euroleague βάζει 11.4πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ των Λιθουανών (δεν μετράμε τον τραυματία Κίναν Έβανς). Ο Λιθουανοκαναδός γκαρντ της ομάδας του Μακσβίτις έχει κάνει ένα απίθανο step up από τον Φεβρουάριο και έπειτα. Συγκεκριμένα στα τελευταία επτά ματς μετρά 15.6 πόντους και 14 στο PIR, με τους αριθμούς να τον αδικούν καθώς αν δεν είχε μείνει στους 2 πόντους κόντρα στην Άλμπα θα μιλούσαμε για ακόμη μεγαλύτερα νούμερα! To Over 12,5 πόντων του Μπραζντέικις μπαίνει στο παιχνίδι μας στο 2,05 της Stoiximan.

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και κέρδισε πλούσια δώρα!

Περνάμε στον Ακίλε Πολονάρα, το χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της Ζάλγκιρις από την Εφές. Ο Ιταλός φόργουορντ δεν ξέχασε το μπάσκετ στη Πόλη, επειδή ο Αταμάν δεν τον έριχνε στο παρκέ. Το ταλέντο του και η ποικιλομορφία στο παιχνίδι του δύσκολα τα βρίσκεις στη Euroleague. Στη «διαβολοβδομάδα» πραγματοποίησε τις δύο καλύτερες φετινές εμφανίσεις του με 9 πόντους κόντρα στην Άλμπα και 11 κόντρα στη Βιλερμπάν. Ο Πολονάρα έπαιξε για πρώτη φορά πάνω από 20 λεπτά φέτος σε αυτά τα δύο ματς (26+ για την ακρίβεια) και είναι σίγουρο ότι ο κόουτς Μακσβίτις θα συνεχίσει να του αυξάνει τις αρμοδιότητες. Το line των 7,5 πόντων είναι μια χαρά, στο 2,04 στη Stoiximan.

Ακίλε Πολονάρα και Ίγκνας Μπραζντέικις βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο και πληρώνουν καλά.

Προγνωστικά μπάσκετ: Το μήνυμα του Σερέλη

Δύο ώρες μετά το τζάμπολ στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός παίζει στο «Αστρομπάλ» με τη Βιλερμπάν. Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αλλά με το γόητρο να μπαίνει στην εξίσωση.

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και ο μόνος δρόμος για να κερδίζουμε είναι αυτός που είδατε στο δεύτερο ημίχρονο», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σερέλης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σερέλης έστειλε το μήνυμα το βράδυ της Παρασκευής αφήνοντας εκτός αποστολής τον Μπέικον. Προσέξτε, κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα του Μπέικον, ούτε ότι είναι ο πιο χαρισματικός παίκτης του Παναθηναϊκού. Όμως άλλοι και άλλοι, πολύ πιο σπουδαίοι φόρεσαν την πράσινη φανέλα και είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.

Ο Σερέλης πήρε άριστα στη πρώτη του μεγάλη απόφαση στον Παναθηναϊκό. Επίσης έκρουσε τον κώδωνα σε όλους του υπόλοιπους ότι θα κερδίζουν και θα χάνουν με τον δικό του τρόπο. Και όχι όπως συνήθισαν με τον Ράντονιτς. Πάντως στη Πυλαία τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός έβγαλε στην επιφάνεια τις παθογένειές του. Όμως η ήττα από τον ΠΑΟΚ μόνο καταστροφική δεν είναι, από τη στιγμή που η 1η θέση είχε χαθεί από πριν. Πλέον ψάχνει την αντίδραση.

Η Βιλερμπάν έχει πετάξει λευκή πετσέτα στη Euroleague και εστιάζει στα εγχώρια. Για την ακρίβεια το έχει κάνει εδώ και καιρό μετρώντας επτά σερί ήττες στη διοργάνωση. Θυμίζει ομάδα Eurocup, χαρακτηρισμός που ίσως να υποτιμά τις καλές ομάδες του Eurocup (π.χ. Γκραν Κανάρια, Τουρκ Τέλεκομ, Μπανταλόνα). Σύμφωνοι, στο Αστρομπάλ θα παλέψει όλα τα ματς, μόνο και μόνο για το γόητρο αλλά το σετ αποδόσεων αδικεί τον Παναθηναϊκό. Φυσιολογική η πτώση από το 3,05 του διπλού στο 2,47. Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας, όσοι διαβάσατε την Τρίτη (14/03) την εφημερίδα αγοράσατε στον τριπλασιασμό το διπλό…

Πάμε στοίχημα μπάσκετ

Πέμπτη

20:00 Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός: Ίγκνας Μπραζντέικις Over 12,5 πόντους (2,05), Stoiximan

20:00 Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός: Ακίλε Πολονάρα Over 7,5 πόντους (2,05), Stoiximan

22:00 Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 2 (2,47), Stoiximan

Stoixi st patricks day 2023