ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 22/09/2019
VAR

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

18:00
2 : 2
Ντόρτμουντ
θέση
Άιντραχτ Φρ.
θέση
i Η Η Ν Ν Η Η
18:00
2 : 2
Ντόρτμουντ
θέση
i Ι Ν Η Ν Ν Ν
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
-
apostasi
Απόσταση
-
Άιντραχτ Φρ.
Ανάλυση: Σε ένα τρελό ματς την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε 0-3 από την Αρσεναλ μέσα στη Φρανκφούρτη, αποτυχία δεδομένου ότι η αντίπαλος έκανε διευρυμένο ροτέισον. Πάνω-κάτω η μπάλα, είχε 18 τελικές, 11 κόρνερ, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε άξιζε ένα γκολ, όμως αποδείχθηκε πολύ επιπόλαια στην τελική προσπάθεια. Πολλά τα προβλήματα επίσης στη μετάβαση των Αγγλων, την χτύπησαν αλλεπάλληλες φορές στην κόντρα. Ατυχη στο 0-1 38’ καθώς ήρθε με κόντρα σε αμυντικό. Χωρίς υπομονή στην επανάληψη, έμεινε με δέκα στο 79’ και εκεί όλα τελείωσαν, έχασε τελείως τη συνοχή της ρισκάροντας για το 1-1 και δέχθηκε άλλα δύο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο πρωτάθλημα έχει αξιοποιήσει την έδρα της σε δύο ματς, όμως στις δύο εξόδους της γνώρισε ισάριθμες ήττες. Τελευταία το 2-1 στο Αουγκσμπουργκ. Πλήρωσε το κάκιστο πρώτο μέρος που αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Συμμαζεύτηκε στο δεύτερο, μείωσε στο 73’, πίεσε αλλά δεν βρήκε άλλη φάση για να σώσει έστω τον βαθμό.
Αγωνιστικά νέα: Δεδομένα εκτός ο επιθ. χαφ Γκατσίνοβιτς (2/0) και ο εφεδρικός στόπερ Ρους. Δεν είναι στο 100% ο χαφ Ρόντε (4/0). Δεν προέκυψαν προβλήματα από το ματς της Πέμπτης.
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ντόρτμουντ
Ανάλυση: Η Ντόρτμουντ άξιζε τη νίκη την Τρίτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως έπεσε πάνω στον ανίκητο Τερ Στέγκεν και αρκέστηκε στο εντός έδρας 0-0. Μοιραίος ο Ρόις έχασε πέναλτι και δύο τετ α τετ! Κρατάει πάντως ότι ούσα προσεκτική σχεδόν εκμηδένισε τις επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μπίρκι. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το εύκολο 4-0 επί της Λεβερκούζεν.
Αγωνιστικά νέα: Γνωστό το πρόβλημα στον άσο, που είναι νοκ άουτ οι τρεις εφεδρικοί γκολκίπερ Χιτς (1/0), Ελσλέγκελ, Ουνμπεχάουν. Ο Φαβρ αναγκάστηκε να πάρει στην αποστολή τον Ρέκερτ από την U23 για αναπληρωματικό του Μπίρκι. Σταθερά έξω ο βασικός μπακ Σουλτς (2/0). Ετοιμος ο έμπειρος μπακ Πίστσεκ (3/0).

Άιντραχτ Φρ. - Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
61.3%
87.1%
64.5%
71%
93.5%
67.7%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson