Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Ουρς Σνάιντερ (Ελβετία) Γήπεδο
- Απόσταση
194 χλμ. Καιρός
Αίθριος ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγγλία
Ανάλυση:
Το ματς στο Βελιγράδι με τη Σερβία δυνητικά έκρυβε παγίδες, το μετέτρεψε όμως σε έναν υγιεινό περίπατο με το εμφατικό 5-0 σε ένα γήπεδο που η οικοδέσποινα είχε να χάσει δυο χρόνια. Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα, το είχε πρακτικά καθαρίσει με το που βγήκε το πρώτο ημίωρο (2-0), κανένα πρόβλημα, ενώ στο τελευταίο 20λεπτο έπαιζε και με αριθμητικό πλεονέκτημα. Ουσιαστικά έχει καπαρώσει θέση στην τελική φάση με αυτό το 5Χ5 που τρέχει, ψάχνει να κάνει για πρώτη φορά από το 1950 το απόλυτο σε προκριματικό όμιλο. «Ήταν ένα ματς στο οποίο θέσαμε τα στάνταρ, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παράθυρα τώρα βγάλαμε την ένταση που περιμένω και απαιτώ, αλλά έχουμε πολλές περισσότερες δυνατότητες» το σχόλιο του Τούχελ, ο οποίος ξεπέρασε επιτυχημένα το ουσιαστικά πρώτο ζόρικο τεστ από τότε που ανέλαβε τα «τρία λιοντάρια». Φιλικό δοκιμών και πρόβα για το επερχόμενο εκτός με τη Λετονία την επόμενη Τρίτη.
Αγωνιστικά νέα:
Τραυματίστηκε ο αρχηγός - πρώτος σκόρερ Κέιν και τέθηκε εκτός από το αποψινό φιλικό. Επανέρχεται τόσο ο Σακά που είχε χάσει τη Σερβία, όσο και ο πολύ χρήσιμος χαφ Γουάρτον (Κρίσταλ Πάλας). Έμεινε εκτός ο καλός μπακ Λιβραμέντο (Νιούκαστλ) και στη θέση του κλήθηκε ο στόπερ Κουάνσα (Λεβερκούζεν). Ούτε και σε αυτό δίνουν το παρών ο παικταράς Μπέλιγχαμ, ο Φόντεν αλλά και ο Γκρίλις. Κλήθηκε αλλά κόπηκε με τραυματισμό ο σημαντικός μπακ Τζέιμς της Τσέλσι .
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουαλία
Ανάλυση:
Το ζητούμενο στο Καζακστάν ήταν να κάνει τη δουλειά χωρίς απώλειες, το πέτυχε με το επαγγελματικό 1-0. Ένα γκολ του ηγέτη φορ Μουρ στο 24’ έκανε τη διαφορά, δεν ήρθε εύκολα, τουναντίον, σώθηκε από το δοκάρι και έπρεπε να σκάψει βαθιά ως το τέλος για να μην πάθει τη ζημιά. Άλλη ομάδα με τον Κρεγκ Μπέλαμι στον πάγκο, πριν την ήττα θρίλερ από το Βέλγιο είχε φτάσει τα 9 σερί αήττητη, 2ο καλύτερο ιστορικά ρεκόρ, ομάδα με αυτοπεποίθηση και εντελώς διαφοροποιημένη νοοτροπία. Φυσικά στόχος είναι να βρεθεί σε τελική φάση της διοργάνωσης για δεύτερη σερί φορά, ο όμιλος εξελίσσεται σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, όλα τα λεφτά προφανώς είναι το κυριακάτικο εντός με το Βέλγιο, αν το πάρει θα παίξει πολύ γερά το χαρτί της. Μετά το Καζακστάν ακολούθησε μια φιλική ήττα (0-1) σε ματς που ο Μπέλαμι πειραματίστηκε πολύ με την 11άδα του.
Αγωνιστικά νέα:
Σε σχέση με το προηγούμενο παράθυρο, επιστρέφουν στις κλήσεις ο στόπερ Ρόντον (Λιντς), ο σημαντικός χαφ Αμπαντού (Λιντς), ο πολύ καλός μεσοεπιθετικός Μπρόντχεντ (Ρέξαμ) και ο φουλ μπακ ΝταΣίλβα (Κόβεντρι). Ανέτοιμος και εκτός κλήσεων εκ νέου ο εμβληματικός κάπτεν/χαφ Ράμσεϊ (Κάρντιφ), αλλά και οι τραυματίες, ο κίπερ Γουόρντ (Ρέξαμ) και ο ποιοτικός εξτρέμ Τζέιμς (Λιντς).
Πιθανές Ενδεκάδες
Ουαλία
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
J. Stones | Α | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
T. Livramento | Α | 20/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
R. James | Α | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
J. Quansah | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
R. Loftus-Cheek | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
J. Bellingham | Μ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
P. Foden | Μ | 3/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
J. Grealish | Μ | 5/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
C. Palmer | Μ | 16/13 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
B. Saka | Ε | 3/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
H. Kane | Ε | 1/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
N. Madueke | Ε | 5/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
D. James | Μ | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
A. Ramsey | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Αγγλία - Ουαλία Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Αντώνης Τσούτης
50%
100%
100%
0%
50%
50%
Φιλικό με ιδιαίτερη νότα αφού πρόκειται για βρετανικό ντέρμπι. Υπ’ αυτή την έννοια τα 1,25 του άσου μάλλον δεν έχουν κάποιο νόημα, αφού κυρίως ο Τούχελ στην – ήδη εξασφαλισμένη- Αγγλία θα πάει σε δοκιμές προσώπων από ένα σημείο και μετά. Εντελώς αλλαγμένη προς το καλύτερο κυρίως σε νοοτροπία αλλά και στιλ η Ουαλία με τον Μπέλαμι στον πάγκο, δεν υπάρχει περίπτωση να κρυφτεί. Αξίζει το 2,35 στο G/G.
09/10
21:45
Αγώνας
Αγγλία - Ουαλία
Σημείο
G/G
Stake
10.00
Result
3-0
Profit
-10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Αγγλία - Ουαλία
1
1.24
X
10.00
2
26.00
1
1.24
Αγγλία
X
10.00
Ισοπαλία
2
26.00
Ουαλία
Αγγλία - Ουαλία Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Αγγλία, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ