Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Γήπεδο
José María Minella (35.394) Απόσταση
600 χλμ. Καιρός
Άστατος
Αλντοσίβι
Ανάλυση:
Με πάρα πολλές ελλείψεις, ειδικά στην άμυνα, πήγε στην έδρα της Σαν Λορέντζο για τη νίκη που πάλι δεν της εξασφάλιζε σίγουρα θέση στη Φάσε Καμπεονάτο. Πάλεψε, δεν τα κατάφερε (0-0), δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τη ράθυμη αντίπαλο αλλά δεν της επιτράπηκε κάτι περισσότερο.
Αγωνιστικά νέα:
Πάντα με τις ίδιες, πολλές και σημαντικές απουσίες. Νέες απώλειες ο χαφ Χιλ Ρομέρο (3/0) που πρόλαβε να παίξει ένα ματς και ξανατραυματίστηκε, ο χαφ Μπέκερ και ο νεαρός εξτρέμ Ντι Γιόριο (5/0). Επιστρέφουν ο στόπερ Λόπες (4/0) και ο μπακ/χαφ Μίλο (2/0).
Ενδεκάδα ανάγκης και πάλι, το μόνο θετικό είναι ότι αυτή τη φορά ο Ογιος δεν χρειάζεται να κάνει αλχημεία για να καλύψει κάποια θέση.
Λανούς
Ανάλυση:
Σχεδόν δεν διεκδίκησε τη θέση στη Φάσε Καμπεονάτο, έπαιξε κόντρα στην αδιάφορη Νιούελς κυρίως για να μη χάσει, παρ' όλο που για να περάσει ήθελε μόνο νίκη. Τελικά δεν το κατάφερε ούτε αυτό, αγωνιζόμενη με δέκα από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, δέχθηκε δύο γκολ στο τέλος για να γνωρίσει την ήττα με 3-1.
Τα ίδια και την Πέμπτη στο Σουνταμερικάνα εντός με την Ιντεπεντιέντε. Επαιξε για το 0-0, παραλίγο να τιμωρηθεί στην εκπνοή με την αντίπαλο να χάνει απίστευτη ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Μοράλες.
Αγωνιστικά νέα:
Αγνώριστη η αποστολή για Μαρ ντελ Πλάτα, ούτε ένας απ' όσους αγωνίστηκαν βασικοί με την Ιντεπεντιέντε δεν θα ταξιδέψει για το ματς με την Αλντοσίβι. Επιστροφή - έκπληξη ο βετεράνος Μπελούσι που άφησε πίσω του άλλον έναν μεγάλο τραυματισμό.
Πρώτη του γκολκίπερ Λούκας Ακόστα με τη φανέλα της, με πολλούς νεαρούς η ενδεκάδα, πρώτη εμφάνιση για τον 18χρονο εξτρέμ Κριλανόβιτς.
Αλντοσίβι - Λανούς Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5

5η
46.7%
80%
53.3%
2η
40%
53.3%
13.3%