ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Ανόβερο
i Ι Ν Η Η Η Η
Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 27/10/2018
VAR

ΑΝΟΒΕΡΟ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

15:30
1 : 2
Άουγκσμπουργκ
i Ι Η Ν Ι Η Η
Ανόβερο
i Ι Ν Η Η Η Η
15:30
1 : 2
Άουγκσμπουργκ
i Ι Η Ν Ι Η Η
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Holstein-Stadion (15.034)
apostasi
Απόσταση
-
Ανόβερο
Ανάλυση: Σε ανοδική πορεία στα τελευταία δύο ματς το Αννόβερο, μάζεψε διπλάσιους πόντους απ’ όσους είχε στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Ανάμικτα πάντως συναισθήματα για το 2-2 στο Λεβερκούζεν. Από τη μία ικανοποίηση διότι τσίμπησε βαθμό σε μία έδρα που μετρούσε 10 σερί ήττες, από την άλλη πίκρα καθώς ισοφαρίστηκε στο 94’! Καθοριστικός ο κίπερ Εσερ, κράτησε το 0-0 στο 7’ πιάνοντας πέναλτι και το 1-2 στο 59’ αποκρούοντας τετ α τετ. Αναμενόμενη η πίεση που δέχθηκε παίζοντας με δέκα από το 57’, ήθελε λίγο τύχη ακόμη για να αποδράσει με το διπλό. Και τα δύο της γκολ από στημένες φάσεις, φάουλ (25’) και κόρνερ (54’).
Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Φελίπε (3/1), παραμένει εκτός ο υποσχόμενος εξτρέμ Μάινα (4/0). Αρρώστησε ο χαφ Μπάκαλορτζ (7/0, 6 αλλ.) και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να βοηθήσει. Επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων ο κορυφαίος της εξτρέμ Μπεμπού (7/1), όμως είναι αβέβαιο εάν είναι έτοιμος 100% για να ξεκινήσει βασικός. Λογικά δεν θα τεθεί θέμα με τη συμμετοχή του έμπειρου χαφ Σβέγκλερ (7/0), που χτύπησε στο τελευταίο. Δύο μακροχρόνιοι απόντες.
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Άουγκσμπουργκ
Ανάλυση: Από το φαντασμαγορικό 4-3 στο Ντόρτμουντ στο φτωχό 0-0 με τη Λειψία, η Αουγκσμπουργκ όπου δεν βρήκε ούτε μία τελική στον στόχο! 1-3-3 στα τελευταία επτά ματς. Πολλά φάουλ, καθόλου ρυθμός, ό,τι καλύτερο μπορούσε ήταν η ισοπαλία. Κορυφαίος της ο κίπερ Λούτε με δύο σημαντικές επεμβάσεις (43’, 61’).
Αγωνιστικά νέα: Δεν ανακοινώθηκε από την Αουγκσμπουργκ τιμωρία για τον εξτρέμ Καϊούμπι (8/1), το πιθανότερο πάντως είναι πως δεν θα ξεκινήσει βασικός. Ο φορ Φινμπόγκασον (3/4) ταλαιπωρήθηκε από ασθένεια και για αυτό δεν ήταν καλός στο προηγούμενο ματς, αυτήν τη φορά αναμένεται πιο δυναμικός. Αμφίβολος ο εφεδρικός γκολκίπερ Γκίφερ (4/0). Πάγια έξω ο φορ Γι (3 αλλ./1), δύο ακόμη μακροχρόνιοι (Σίμπερ, Γιάκομπ).

Ανόβερο - Άουγκσμπουργκ Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
55.9%
79.4%
61.8%
45.2%
71%
48.4%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson