
6η θέση
i
Ι
Ι
Ι
Ι
Ι
Ι
18η θέση
i
Ι
Ι
Ι
Ι
Ι
Ι

6η θέση
i Ι Ι Ι Ι Ι Ι
17:00
18η θέση
i Ι Ι Ι Ι Ι Ι
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Γήπεδο
n/a Απόσταση
-
Αντοφαγάστα
Ανάλυση:
Η περσινή σεζόν υπήρξε ένας εφιάλτης για την Αντοφαγάστα. Μία ομάδα που για πολλά χρόνια πάλευε να μείνει στην κατηγορία, βρήκε μία φόρμουλα ανοδικής πορείας, πήρε διεθνές εισιτήριο το 2018 και ο κόσμος της περίμενε το 2019 να απογειωθεί. Δεν συνέβη ποτέ αυτό, τρομερά δύσκολη σεζόν στην οποία κατάφερε να σωθεί με την έλευση του τεχνικού Ασκονσάμπαλ που έφερε και μεγαλυτερο ρεαλισμό στο παιχνίδι της.
Ο Ασκονσάμπαλ κέρδισε με το σπαθί του την ευκαιρία φέτος να κάνει κανονικά προετοιμασία από την αρχή και να στήσει την ομάδα με τα δικά του concepts κι φιλοσοφία.
Σε δύο δυνατά φιλικά με την Ικίκε, κέρδισε 2-0 και έχασε αντίστοιχα 0-1.
Αγωνιστικά νέα:
Πήρε οκτώ και έδωσε περίπου δέκα παίκτες, ενίσχυσε την περιφέρεια της επίθεσης και το κέντρο προσθέτοντας δύναμη. Έδωσε και τους δύο στόπερ που είχε οπότε εκεί πιθανότατα να είναι και η θέση που θα ψάξει ο Ασκονσάμπαλ να ενισχύσει την ομάδα στο κοντινό μέλλον.
Κοκίμπο Ουνίδο
Ανάλυση:
Επέστρεψε πέρσι μετά από πολλά χρόνια στην Πριμέρα Α και πραγματοποίησε ονειρεμένη πορεία που την έφερε στην 5η θέση και την έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό επίτευγμα για μία ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ σταθερό ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν και έκλεψε την παράσταση.
Η διοίκηση δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Πατρίσιο Γκραφ στον πάγκο της και στη θέση του έφερε τον Κορνεχία. Απειρος στην κατηγορία, νεαρός μεν αλλά χωρίς την μεγάλη δουλειά στην μεγάλη σκηνή και αυτό είναι ένα από τα θέματα που υπάρχουν, για το αν θα ταιριάξει/δώσει συνέχεια στην περσινή σεζόν.
Σε φιλικά έχασε 2-1 από την Αουνταξ και 1-0 από την Ουν. ντε Τσίλε.
Αγωνιστικά νέα:
Έχασε σχεδόν τη μισή ομάδα από πέρσι και πήρε παίκτες που ναι μεν έχουν εμπειρία στην κατηγορία αλλά δεν είναι ότι έβγαλαν και μάτια την περσινή σεζόν. Το θετικό ότι έμεινε ο έμπειρος φορ Πινίγια και θα ηγηθεί της επίθεσης και φέτος.
Αντοφαγάστα - Κοκίμπο Ουνίδο Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5

6η
34.5%
55.2%
31%
18η
33.3%
55.6%
33.3%