ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Άσκολι
16η θέση
i Η Ι Ν Η Ι Η

ΑΣΚΟΛΙ - ΛΕΤΣΕ

17:15
0 : 2
Κωδ. ΟΠΑΠ: 248
Λέτσε
θέση
i Ν Ι Ν Ν Ι Η
Άσκολι
16η θέση
i Η Ι Ν Η Ι Η
17:15
0 : 2
Λέτσε
θέση
i Ν Ι Ν Ν Ι Η
Κωδ. ΟΠΑΠ: 248
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
referree
Διαιτητής
Ρος
field
Γήπεδο
Cino e Lillo Del Duca (11.326)
apostasi
Απόσταση
549 χλμ.
weather
Καιρός
Βροχή
Άσκολι
Ανάλυση: Ανέλπιστα ανταγωνιστική στην πρεμιέρα, πήρε το 1-1 από την Μπρέσια και έφυγε με την αίσθηση ότι μπορούσε και τη νίκη. Προηγήθηκε στην πρώτη φάση με τον Καβιόν (1’), είχε δύο ευκαιρίες, χωρίς να έχει απειληθεί ισοφαρίστηκε (32’). Με παίκτη παραπάνω από το 55’, μπορούσε να φτάσει στο νικητήριο γκολ, δεν αξιοποίησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες που της προέκυψαν. Στο κύπελλο μεσοβδόμαδα με αρκετές αναπληρωματικές επιλογές αλλά και βασικούς τους Χρήστο Δώνη και Βέλλιο συνετρίβη εντός έδρας με 4-1 από την Περούτζια.
Αγωνιστικά νέα: Αποθεραπεύθηκε ο στόπερ/κάπτεν Μπρόσκο (29/1), οριακά προλαβαίνει ο δεξιός μπακ Τζέρμπο (28/2 Κροτόνε), παράλληλα είναι «ξένο σώμα» ο ηγέτης μεσοεπιθετικός Νίνκοβιτς (31/6), εκτός σταθερά και οι φορ Μπερέτα (6/0), Ροσέτι (6/0). Στα τελευταία μεταγραφικά, πολύ καλή προσθήκη ο μεσοεπιθετικός Σαμπίρι (24/4 Πάντερμπορν), με δύο γεμάτες χρονιές σε Τσβάιτε και Μπουντεσλίγκα.
Λέτσε
Ανάλυση: Δεν ικανοποίησε στην πρεμιέρα με την Πορντενόνε και έμεινε στο 0-0, παρότι δημιούργησε ικανό αριθμό τελικών προσπαθειών. Από κλασικές ευκαιρίες λίγα πράγματα, στο πρώτο τέταρτο άξιζε να βρεθεί πίσω σε δύο φάσεις της Πορντενόνε, κατόπιν ισορρόπησε και είχε τις απειλές της. Στο δεύτερο ημίχρονο της έλειψε η καλή τελική πάσα, το 0-0 έμεινε δίκαια. Στο κύπελλο την Τετάρτη αντιμετώπισε και πάλι προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, επικράτησε ωστόσο της Φεραλπισαλό με 2-0, με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, σκόραραν οι Χέντερσον και Ντουμπίτσκας.
Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο χαφ/εξτρέμ Παγκανίνι (29/5 Φροζινόνε) και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Φάλκο (30/4), θα λείψουν και στο δεύτερο ματς, ενώ δεν κλήθηκαν ο πορτιέρε Βιγκορίτο (5/-11) και ο μπακ Βέρα (3/0), που προορίζονται προς αποχώρηση.

Άσκολι - Λέτσε Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
16η
47.4%
60.5%
39.5%
52.6%
71.1%
44.7%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson