Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) Γήπεδο
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (7.442) Απόσταση
206 χλμ. Καιρός
Ψυχρός
Α΄ Γύρος: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 1 - 1- Στο Κύπελλο: Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0 (26/10)
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αστέρας Τρίπολης
Ανάλυση:
Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εμφατική νίκη επί της Λαμίας και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Άρη (3-0) στη Θεσσαλονίκη. Τα πάντα ουσιαστικά κρίθηκαν από το μισάωρο, όπου δέχτηκε δύο γκολ, καθώς δεν μπόρεσε στη συνέχεια να επανέλθει.
Αγωνιστικά νέα:
Εξέτισε ο φορ Μπαράλες (14/1), αλλά απουσιάζουν ξανά ο επιθετικός Μπενίτο (11/1), ο εξτρέμ Μπαρτόλο (12/0) και μακροχρόνια ο μπακ Γκαρθία (4/0) κι ο μέσος Βαλιέντε (1/0).
Φρέσκα προβλήματα ο ημιβασικός επιθετικός Τιλίκα (16/3) κι ο μέσος Καπίγια (1/0).
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λεβαδειακός
Ανάλυση:
Έβγαλε κάποια αντίδραση στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα με τον Βέλιτς να κάνει ελαφρύ ροτέισον, αλλά δεν αρκούσε για να αποφύγει και δεύτερη ήττα από τον Άρη, μένοντας εκτός συνέχειας.
Ούτως ή άλλως βέβαια ήταν σε δεύτερη μοίρα και η προσοχή του είναι απόλυτα στραμμένη στη μάχη της παραμονής, θέλοντας να αφήσει πίσω του τη "μουτζούρα" από τον ΠΑΣ (1-3).
Αγωνιστικά νέα:
Τραυματίες οι στόπερ Βινίσιους (12/0), Λιάγκας (9/1), ο μπακ Ντεντάκης (2/0) κι εξτρέμ Σακό (1/0). Εκτός έμειναν ξανά -μετά το Κύπελλο- ο κίπερ Μάρκοβιτς (14 συμ.) κι ο εξτρέμ Γιαννιώτας (5/0). Μακροχρόνια ο εξτρέμ Ντουκαρά κι ο μέσος Μπελμόντε (5/0).
Πιθανές Ενδεκάδες
Λεβαδειακός
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
10η
50%
71.9%
46.9%
14η
55.6%
69.4%
52.8%
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός
1
1.87
X
3.45
2
5.80
1
1.87
Αστέρας Τρίπ.
X
3.45
Ισοπαλία
2
5.80
Λεβαδειακός
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός Αποδόσεις
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Αστέρας Τρίπολης, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ