Ανάλυση
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Μικέλε Φάμπρι Γήπεδο
Gewiss Stadium (25.000) Απόσταση
331 χλμ. Καιρός
Άστατος
Στο πρωτάθλημα: Αταλάντα – Φιορεντίνα 1-2 (11/9)
Αταλάντα
Ανάλυση:
Στο Μπέργκαμο φέτος έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα και κατάφερε να χάσει και από την Κάλιαρι (1-2), η οποία είχε πολλές ελλείψεις. Είναι φανερό πως υπάρχει και θέμα στη φυσική κατάσταση, η Αταλάντα δεν πιέζει τον αντίπαλο όπως στις καλές τις μέρες, με την Κάλιαρι άφησε ένα ημίχρονο χωρίς ευκαιρία. Στο 52’ δέχτηκε το 0-1, αμφισβήτησε το γκολ για χέρι, στο 58’ έμεινε με δέκα παίκτες, διαμαρτυρήθηκε και για την αποβολή του γκολκίπερ Μούσο. Με αντίδραση νεύρων ισοφάρισε στο 65’ με τον Παλομίνο αλλά άμεσα έγινε το 1-2 (69’), δεν υπήρχε επιστροφή.
Αγωνιστικά νέα:
Νοκ-άουτ λοιπόν και δεν αποκλείεται να χάσει το υπόλοιπο ο φορ/αρχισκόρερ Ζαπάτα (17/9), ενώ εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Ιλιτσιτς (18/3) και ο εναλλακτικός μεσοεπιθετικός Μιράντσουκ (13/1).
Φιορεντίνα
Ανάλυση:
Κατάρρευση στο β’ ημίχρονο με τη Λάτσιο και δίκαιη ήττα με 3-0. Πέραν από την ήττα το χειρότερο είναι πως παράτησε το ματς, σε μια εμφάνιση που θύμισε την κακή περσινή σεζόν. Είχε μια αρχική υπεροχή και δύο κλασικές ευκαιρίες, τη μία με τον Καμπράλ, που καλείται να καλύψει το κενό του Βλάχοβιτς. Αλλά μετά το 20’ άρχισε να χάνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και η Λάτσιο πλησίασε στο 0-1 σε τρεις περιπτώσεις. Τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, τα δύο πρώτα (52’, 70’) μετά από φοβερά αμυντικά λάθη, το 0-3 έγινε στο 81’ με αυτογκόλ, από το 77’ έπαιζε και με δέκα.
Αγωνιστικά νέα:
Τιμωρημένος ο γκολκίπερ Ντραγκόβσκι (5/-8).
Πιθανές Ενδεκάδες
Φιορεντίνα
Αταλάντα - Φιορεντίνα Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
50%
50%
50%
100%
100%
100%
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Αταλάντα - Φιορεντίνα
1
1.92
X
3.90
2
4.00
1
1.92
Αταλάντα
X
3.90
Ισοπαλία
2
4.00
Φιορεντίνα
Αταλάντα - Φιορεντίνα Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ νίκησε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Αταλάντα, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ