Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Θέσαρ Σότο Γκράδο Γήπεδο
San Mamés (53.331) Απόσταση
50 χλμ. Καιρός
Βροχή
Φέτος στο πρωτάθλημα: Αλαβές - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2 (22/9).
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ανάλυση:
Πήρε την εκδίκηση που έψαχνε από τη Σοσιεδάδ στο ντέρμπι των Βάσκων, επικρατώντας δίκαια 2-1 στο «Σαν Μαμές». Πρωταγωνιστής με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Μπερενγκέρ (30΄, 42΄), δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, στο 88΄ ήρθε η μείωση.
Αγωνιστικά νέα:
Στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, με τον Βαλβέρδε να προχωρά πιθανώς σε κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος. Ο ίδιος δηλώνει: «Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε μέρα. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο από τη μεριά του, ξεπερνώντας τις κακές στιγμές και διαχειριζόμενος τις καλές. Το αυριανό παιχνίδι είναι κρίσιμο και πρέπει να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Η Αλαβές είναι μια ομάδα που αξίζει πολλούς περισσότερους βαθμούς στη λίγκα από ό,τι έχει».
Στο Copa Africa ο φορ/πρώτος σκόρερ Ινιάκι Ουίλιαμς (18/8, 3 ασίστ), παραμένει εκτός ο χαφ Ντάνι Γκαρθία (10/1), ερωτηματικό ο χαφ Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα (15/1).
Αλαβές
Ανάλυση:
Τεράστιο διπλό στο «Πιθχουάν», το πρώτο μετά από 70 χρόνια, κερδίζοντας 3-2 τη Σεβίλλη. Απορρόφησε την πίεση στο ξεκίνημα και σκόραρε από κόρνερ με τον Τενάλια στο 26΄. Βρήκε δεύτερο στο 40΄ με τον Κίκε Γκαρθία, ο οποίος είχε και δοκάρι λίγο μετά. Δεν το καθάρισε με τρίτο γκολ, στο 70΄ η μείωση και στο 82΄ η ισοφάριση με αμφισβητούμενο πέναλτι, για να βρει όμως τρίτο στο 90΄ με κεφαλιά του Ντουάρτε.
Αγωνιστικά νέα:
Είχε προαναγγείλει ξεκούραση βασικών κι αλλαγές στο ματς κυπέλλου ο Λουίς Γκαρθία Πλάθα. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, τόνισε: «Η Αθλέτικ είναι η πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι χαρά να τους βλέπεις να παίζουν, αλλά είμαστε μια ομάδα που ανταγωνίζεται στο μέγιστο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η αδυναμία μου και είναι χαρά να βλέπεις τις ομάδες του. Πάμε με τεράστιο ενθουσιασμό. Πρέπει να εμπιστευτώ την ομάδα μου 100%, θα χρησιμοποιήσω την πλειοψηφία των παικτών. Πρέπει να ξέρουμε ότι το κύπελλο είναι για τους παίκτες που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής και αυτοί θα παίξουν, καθώς και κάποιοι βασικοί.
Στο Copa Africa ο στόπερ Αμπκάρ (14/0) και ο τρίτος γκολκίπερ Ογουόνο, σταθερά εκτός ο στόπερ Σέντλαρ (11/1), έξω με πρόβλημα και ο εξτρέμ Αμπντέ Ρεμπάς (16/1).
Πιθανές Ενδεκάδες
Αλαβές
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Dani García | Μ | 17/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | |
Williams | Ε | 7/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Jesús Owono | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
A. Sedlar | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
10 | ||
A. Abqar | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
A. Rebbach | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
50%
50%
50%
50%
50%
0%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1,60)
Ομάδα κυπέλλου παραδοσιακά η Αθλέτικ, θα το κυνηγήσει και φέτος. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Αλαβές, με τον Πλάθα να ρίχνει το βάρος στο κρίσιμο ματς της Παρασκευής με την Κάδιθ για το πρωτάθλημα, όπου μια νίκη θα τη στείλει στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν είμαστε για παρατάσεις εδώ, πάω με τον άσο του 1,60 στη Novibet.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές
1
1.53
X
4.33
2
7.00
1
1.53
Αθλέτικ Μπιλ.
X
4.33
Ισοπαλία
2
7.00
Αλαβές
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα Αθλ. Μπιλμπάο - Αλαβές νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Αλαβές έχει φέρει 4 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ