ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατλ. Μινέιρο - Κλ. Ρεγκάτας

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & Under 3,5 (1,91)

Βασικό πρόβλημα για την Ατλέτικο του Μιλίτο το επόμενο διάστημα θα είναι η απώλεια του εμβληματικού επιθετικού Χουλκ που θα χάσει όλο τον Αύγουστο. Ήδη, η απουσία του έγινε αισθητή το Σάββατο στην ήττα με 2-1 από την Κρισιούμα. Η διοίκηση για να βοηθήσει τον Μιλίτο, πήγε και έφερε τον Ντέιβερσον από την Κουιαμπά. Ικανός στράικερ περιοχής που θα βοηθήσει είναι η αλήθεια. Χουλκ δεν είναι μεν όμως είναι μέσα στους πιο αξιόπιστους στράικερ που έχει το Μπραζιλεϊράο τα τελευταία χρόνια.

Προφανώς και ο άσος είναι χαμηλός σε τοκογλυφικές αποδόσεις 1,25-1,30. Πόσο παραπάνω να προσφέρεται δηλαδή η νίκη για την Ατλέτικο στην MRV Αρίνα κόντρα σε μία μικρομεσαία ομάδα της Β Βραζιλίας όπως η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας.

Η Γκάλο ντο Μασεϊό (και οι δύο έχουν το παρατσούκλι του πετεινού, η Ατλ. Μινέιρο είναι η Γκάλο Μινέιρο) αποφάσισε να παρατάξει αναπληρωματική ενδεκάδα την Κυριακή στην Πόντα Γκρόσα όπου και έχασε άνετα 2-0 από την Οπεράριο. Δεν έκανε απολύτως τίποτα η ομάδα του Ντανιέλ Παουλίστα που προερχόταν από σκληρή αλληλουχία αγώνων. 

Ως οργανισμός, τα είπαμε και στο πρώτο παιχνίδι, έχει κάνει μεγάλα μπαμ στο κύπελλο την τελευταία πενταετία. Πιο μεγάλο ήταν που πέταξε εκτός την Παλμέιρας το 2021 όταν κέρδισε 0-1 στον επαναληπτικό του Αλιάνζ Παρκ, ισοφάρισε τη σειρά και απέκλεισε τον Αμπέλ Φερέιρα στη διαδικασία των πέναλτι (3-4).

Το ερώτημα είναι αν έχει ποιοτικά την ομάδα για να παλέψει κάτι παρόμοιο. Κατά την άποψή μου δεν την έχει. Φέτος δεν κέρδισε ακόμη εκτός έδρας στην Β Βραζιλίας και κάνει έντονα σκαμπανεβάσματα στον τρόπο που παίζει, δίχως να έχει την απαραίτητη προσωπικότητα για τα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Δεν πιστεύω ότι θα η Ατλέτικο θα πέσει θύμα έκπληξης στη σειρά. Πήγε να την πατήσει στο πρώτο παιχνίδι και το έσωσε ενώ ακολούθησε και η ήττα από την Κρισιούμα στο πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πιο υποψιασμένη και τσιτωμένη. 

Αν με το ζόρι, σκαλίζοντάς το στοιχηματικά θέλουμε να βγάλουμε κάτι, μπορούμε να πάμε εναλλακτικά με το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 σε απόδοση 1,91 στη Novibet. Αμυντικά θα παίξει η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, δεν τη βλέπω να σκοράρει ενώ η Ατλέτικο δίχως Χουλκ να βάλει από μόνη της τρία γκολ είναι αρκετά δύσκολο.

Ατλ. Μινέιρο - Κλ. Ρεγκάτας ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ατλ. Μινέιρο
Κλ. Ρεγκάτας
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson