ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Ατλέτικο Μινέιρο
i Ν Ν Ν Η Ν Ν

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

03:30
3 : 0
Κωδ. ΟΠΑΠ: 798
Ατλέτικο Μινέιρο
i Ν Ν Ν Η Ν Ν
03:30
3 : 0
Ρίβερ Πλέιτ
i Ν Η Η Ι Ι Ν
Κωδ. ΟΠΑΠ: 798
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
referree
Διαιτητής
Ρομπέρτο Τομπάρ (Χιλή)
field
Γήπεδο
Mineirão (62.170)
apostasi
Απόσταση
2.164 χλμ.
weather
Καιρός
Αίθριος
Α' Ματς: Ρίβερ Πλέιτ - Ατλέτικο Μινέιρο 0-1
Ατλέτικο Μινέιρο
Ανάλυση: Στο πρώτο παιχνίδι η Ατλέτικο μπήκε αρκετά φοβικά στην αναμέτρηση και ήταν υποδεέστερη, γλιτώνοντας το γκολ σε δύο περιπτώσεις. Αλλαγή στάσης στο β’ μέρος όπου στην ουσία εξαφάνισε την Ρίβερ, πήρε προβάδισμα, είχε δοκάρι και ευκαιρίες για το δεύτερο ενώ δεν κινδύνεψε σε καμία στιγμή για το 1-1. Με βασικούς στο πρωτάθλημα ο Κούκα το Σάββατο κέρδισε 2-0 την Παλμέιρας και έστειλε την ομάδα του στο +5 από την δεύτερη θέση. Σοβαρή εμφάνιση, ισορροπημένη και μετρημένη, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 36’, σκόραρε με τη λήξη του α’ μέρους, το τελείωσε αρκετά νωρίς με δεύτερο γκολ για να κάνει και διαχείριση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Αγωνιστικά νέα: Εκτός είναι ο τιμωρημένος καταλυτικός μέσος Νάτσο Φερνάντες. Δεν υπάρχει άλλη απουσία, αν δεν απουσίαζε ο Φερνάντες θα πήγαινε στην αναμέτρηση με απόλυτο φόρσα μάξιμα.
Ρίβερ Πλέιτ
Ανάλυση: Σε μια περίοδο που η νίκη ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο για εκείνη, γνώρισε την ήττα από την Ατλ. Μινέιρο εντός (0-1). Δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει ως ομάδα, δέχθηκε γκολ στο 58’ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, παρ’ όλο που για περίπου ένα δεκάλεπτο αγωνίστηκε και με παίκτη περισσότερο. Το Σάββατο, πήρε τη νίκη που χρειαζόταν στο πρωτάθλημα, κάνοντας ελάχιστο ροτέισον, 2-0 τη Βελέζ εντός. Κακή όπως και όλο το ματς γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο, στην αρχή της επανάληψης την ξεκλείδωσε ένα πέναλτι (50’), στις καθυστερήσεις έκανε το 2-0.
Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο βασικός χαφ Ενσο Πέρες. Tην τελευταία μέρα πριν το παιχνίδι πήρε έγκριση από το ιατρικό τιμ ο εξτρέμ Ντε Λα Κρους να αγωνιστεί, ο μπακ Ανχιλέρι επίσης αντιμετώπιζε πρόβλημα και το ξεπέρασε εγκαίρως.

Ατλέτικο Μινέιρο - Ρίβερ Πλέιτ Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
38.5%
69.2%
46.2%
33.3%
33.3%
33.3%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson