Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Γήπεδο
Arena da Baixada (42.372), συνθετικός χλοοτάπητας Απόσταση
Ίδια πόλη Καιρός
Αίθριος
Ατλ. Παραναένσε
Ανάλυση:
Εξαιρετικό διπλό στο Πόρτο Αλέγκρε με 2-0 (79', 90+3') επί της Ιντερνασιονάλ, σε μία έδρα όπου δεν συνηθιζει να παίρνει ούτε ισοπαλία τα τελευταία χρόνια. Αρκετά διστακτική στο α' μέρος, με αμυντικό προσανατολισμό και δίχως ρίσκα. Μυρίστηκε ως την ανάπαυλα ότι η Ιντερνασιονάλ συνεχίζει να σέρνεται, οι αλλαγές βοήθησαν πολύ, άρχισε να ανεβαίνει μετά το 60' και το παιχνίδι φώναζε ότι το γκολ έρχεται. Το έκανε ο μεσοεπιθετικός Κριστιάν με ωραίο σουτ και διπλασίασε στις καθυστερήσεις ο Ουίλιαν με ωραία λόμπα πάνω από τον Κέιλερ.
Εξαιρετικό το κλίμα με τον τεχνικό Πάουλο Τούρα να κερδίζει πόντους συνέχεια και ο κόσμος να κόβει την γκρίνια γύρω από τις ικανότητές του. Προς το παρόν βέβαια καθώς είναι άπειρος ως πρώτος κόουτς και σίγουρα σε μία περίοδο κάμψης θα έρθουν και οι γιούχες πάλι στο προσκήνιο.
Είχε δύο παίκτες μπλεγμένους στο σκάνδαλο που προέκυψε με το στοίχημα και τις κάρτες ποδοσφαιριστών, τους απομάκρυνε από το ρόστερ προς στιγμήν μέχρι να ξεδιαλύνει η υπόθεση.
Αγωνιστικά νέα:
Εξέτισε ο φορμαρισμένος μέσος Αλέξ Σαντάνα (1/0). Παραμένουν στο ιατρικό δελτίο ο περιφερειακός επιθετικός Μαρσέλο Σιρίνο (-) και ο δεξιός μπακ Μάντσον (3/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μπέντο – Κέλβεν, Πέδρο Ενρίκε, Τιάγκο Ελένο, Φερνάντο – Ερίκ, Φερναντίνιο, Αλέξ Σαντάνα – Πάμπλο, Βίτορ Ρόκε, Ρόμουλο.
Δεν θα αλλάξει και πολλά συγκριτικά με την Ιντερνασιονάλ. Επιστρέφει ο κάπτεν/εμβληματικός χαφ Φερναντίνιο αντί του Ούγκο Μόουρα στο κέντρο. Παραμένει αριστερά ο μπακ Φερνάντο καθώς ο Πεδρίνιο είναι μέσα στους παίκτες που απομακρύνθηκαν από την ομάδα. Παίζεται μία θέση αριστερά στην περιφέρεια, λογικά θα την πάρει ο Ρόμουλο που δεν έπαιξε στο προηγούμενο και είναι ο βασικός αυτήν την περίοδο.
Κοριτίμπα
Ανάλυση:
Πάλι δοκάρι και έξω στο εντός έδρας 1-1 (1-0/45', 1-1/80') με την Βάσκο. Ο Ζάγκο φρέσκαρε την ενδεκάδα του, η ομάδα έβγαλε νεύρο και σφυγμό, προηγήθηκε σε καλό σημείο με την λήξη του ημιχρόνου. Πιέστηκε μεν στο δεύτερο αλλά χωρίς την μεγάλη φάση ενώ αδυνατούσε να βρει την κατάλληλη αντεπίθεση για να σκοτώσει το παιχνίδι. Σε μία σέντρα και απροσεξία της άμυνας στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε το 1-1 για να την τελειώσει ψυχολογικά.
Συμπλήρωσε έντεκα παιχνίδια χωρίς νίκη που είναι και ιστορικό αρνητικό ρεκόρ. Ο Ζάγκο τόνισε, και έχει δίκιο σε αυτό, πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Κοριτίμπα υπό τις οδηγίες του αλλά πάλι ήταν εκευρισμένος για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, σενάριο που έγινε και στο εντός έδρας 1-1 με την Σάο Πάουλο.
Απομακρύνθηκαν από το ρόστερ και κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην διοίκηση δύο παίκτες που τα ονόματά τους μπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα.
Αγωνιστικά νέα:
Εκτός ο πολύτιμος επιθετικός Αλεφ Μάνγκα (4/0, 2 ασ.) και ο χαφ Τριντάντε (-) για το σκάνδαλο με τα στημένα. Αμφίβολος ο στόπερ Κουσεβίτς (3/0). Χτύπησε ο νεαρός στόπερ Τιάγκο Ντομπρόφσκι (1/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-3): Γκαμπριέλ Βασκονσέλος – Μπρούνο Βιάνα, Ενρίκε, Τσανσελόρ – Ναταναέλ, Λιζιέρο, Μπρούνο Γκόμες, Βίκτορ Λουίς ή Ζάμερσον – Κάσιο Σέζαρ, Ζε Ρομπέρτο, Ρόμπσον.
Δεν φαίνεται να αλλάζει το μυαλό του ο Ζάγκο με το 3-4-3 που παίζει. Λογικά ο Βενεζολάνος στόπερ Τσανσελόρ θα πάρει την θέση του νεαρού Ντομπρόφκσι στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, πιθανό να επιστρέψει ο σούπερ ταλαντούχος δεξιός μεσοεπιθετικός Κάιο Σέζαρ για να βγει από την ενδεκάδα ο οργανωτής Μποσκιλια.
Πιθανές Ενδεκάδες
Κοριτίμπα
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Kaique Rocha | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
11 | ||
Mádson | Α | 27/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
Pedrinho | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Léo Cittadini | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
B. García | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Marcelo Cirino | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
26 | ||
Rômulo | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
B. Kuscevic | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
Júnior Urso | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
Willian Farias | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
J. Trindade | Μ | 11/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Alef Manga | Ε | 33/10 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Ατλ. Παραναένσε - Κοριτίμπα Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
8η
50%
71.1%
36.8%
19η
60.5%
81.6%
60.5%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1,64)
Χαμηλά είναι μεν ο άσος για τόσο σημαντικό ντέρμπι αλλά στην φάση που βρίσκεται η Κοριτίμπα δεν νομίζω ότι είναι ικανή να πάει στο Αρένα ντα Μπαϊσάντα και να πάρει αποτέλεσμα. Η Ατλέτικο είναι σε εξαιρετική φάση, πάντα δυνατή εντός, με πολύ περισσότερη ποιότητα στην ενδεκάδα και τον πάγκο αλλά και λιγότερη πίεση. Τυπικά στον άσο του 1,64 στη Novibet.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Ατλ. Παραναένσε - Κοριτίμπα
1
9.80
X
3.80
2
22.00
1
9.80
Ατλ. Παραναέ.
X
3.80
Ισοπαλία
2
22.00
Κοριτίμπα
Ατλ. Παραναένσε - Κοριτίμπα Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1.65 | 3.60 | 6.00 | 4.81% | 1.65 | 2.20 | 5.71% | 2.10 | 1.67 | 6.98% |
|
1.60 | 3.65 | 6.50 | 5.02% | 1.62 | 2.30 | 4.95% | 2.25 | 1.60 | 6.49% |
|
9.80 | 1.10 | 22.00 | 5.36% | ||||||
|
1.63 | 3.80 | 5.50 | 5.52% | 1.63 | 2.10 | 8.23% | 2.15 | 1.61 | 7.94% |
|
1.63 | 3.75 | 5.50 | 5.84% | 1.65 | 2.20 | 5.71% | 2.15 | 1.66 | 6.33% |
Betting facts
Η ομάδα Ατλ. Παραναένσε - Κοριτίμπα νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ατλ. Παραναένσε, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Κοριτίμπα έχει φέρει 3 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ