[P*****O] ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ 🔓 ΕΔΩ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
NEW
[P*****O] ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ 🔓 ΕΔΩ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
410 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Elabet, παίξε νόμιμα και με ασφάλεια!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 
left arrow
right arrow
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Χέρτα
18η θέση
Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 27/08/2022
VAR

ΧΕΡΤΑ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

16:30
0 : 1
Ντόρτμουντ
θέση
i Η Ν Ν Ι Ν Η
Χέρτα
18η θέση
i Η Ι Η Ι Η Η
16:30
0 : 1
Ντόρτμουντ
θέση
i Η Ν Ν Ι Ν Η
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Olympiastadion (74.649)
apostasi
Απόσταση
-
Χέρτα
Ανάλυση: Η Χέρτα παρότι πήρε μόλις έναν βαθμό στα δύο ματς με Αϊντραχτ και Γκλάντμπαχ πραγματοποίησε ελπιδοφόρες εμφανίσεις. Αρκετά θαρραλέα, έβγαλε φάσεις, της λείπει όμως ένας παίκτης με καλά τελειώματα. Στο Μπορούσια Παρκ έχασε 1-0 (34' πέν.), ωστόσο στο πρώτο μέρος είχε τουλάχιστον πέντε ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο δεύτερο έπαψε να απειλεί, έμεινε και με δέκα στο 69', παρόλα αυτά ο γκολκίπερ Κρίστενσεν έπιασε πέναλτι στο 70' και λίγο έλειψε στο 88' να κάνει το 1-1.
Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφουν ο κάπτεν/μπακ Πλάτενχαρντ (1/0) κι ο εξτρέμ Μαολιντά (1/0), που έλειψαν στο προηγούμενο. Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Ουρέμοβιτς (3/0). Αμφίβολος λόγω γρίπης ο νεαρός στόπερ Γκέχτερ. Νοκ άουτ ο πιτσιρικάς φορ Σέραρντ (1 αλλ./0). Συνεχίζει στην Κλαμπ Μπριζ ο στόπερ Μπογιάτα. Τρεις μακροχρόνιοι (Ενσόνα, Λι, Ενγκανκάμ).
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ντόρτμουντ
Ανάλυση: Σοκαριστική ήττα από τη Βέρντερ, ήταν πάνω στο σκορ με 2-0 ως το 89' κι όμως έχασε 3-2, δεχόμενη τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά (89'-95'). Συνολικά τραγική εμφάνιση, πολύ μακριά από την επιθετική της φύση, τέλειωσε το ματς με 5 τελικές, μαγική εικόνα ότι προηγήθηκε με δύο γκολ.
Αγωνιστικά νέα: Δεύτερο σερί εκτός ο Μάλεν (2/0). Νέα απώλεια ο βασικός χαφ Νταχούντ (3/0). Πάγια έξω ο φορ Αλέ. Εκτός αποστολής έμεινε ο καλός εξτρέμ Ρέινα, ο οποίος πάντως δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Επιστρέφει ο Αντεγιέμι (1/0) έστω ως επιλογή πάγκου. Πληθαίνουν οι φήμες για αποχώρηση του μπακ Μενιέ (2/0).

Χέρτα - Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
18η
67.6%
88.2%
55.9%
67.6%
94.1%
70.6%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Elabet
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson