ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 27/01/2019
VAR

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

21:45
2 : 4
Εσπανιόλ
i Ι Η Ν Η Ι Ν
21:45
2 : 4
Ρεάλ Μαδρίτης
i Ν Ν Η Ν Ν Η
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Stage Front Stadium (40.000)
apostasi
Απόσταση
-
Εσπανιόλ
Ανάλυση: Εμεινε στο 1-1 με την Μπέτις την Πέμπτη στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται την προσεχή Τετάρτη στη Σεβίλλη. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας της έδωσε προβάδισμα στο 27΄, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 81΄. Είχε προηγηθεί το ματς με την Εϊμπαρ, το οποίο μάλλον δε χτύπησε και τόσο, έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Πίσω στο σκορ από το 24΄, δέχθηκε άλλα δύο τέρματα στο 52΄ και το 84΄, μην κάνοντας ούτε μία τελική εντός στόχου.
Αγωνιστικά νέα: Προβλήματα στην άμυνα, νοκ άουτ οι στόπερ Νταβίντ Λόπεθ (16/0), Οσκαρ Ντουάρτε (7/1), Νάλντο (5/1), ο νεαρός μπακ Πεδρόσα (2/0) και ο εξτρέμ Ερνάν Πέρες (14/1).
Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Πολλά τουρνουά
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ρεάλ Μαδρίτης
Ανάλυση: Δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε 4-2 της Χιρόνα, στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση. Πίσω στο σκορ στο 7΄, απάντησε με τον Λούκας Βάθκεθ στο 18΄ και προηγήθηκε με πέναλτι του Σέρχιο Ράμος στο 42΄. Από πέναλτι στο 66΄ το 2-2, αλλά ο Ράμος στο 77΄ και ο Μπενζεμά στο 80΄ της έδωσαν σαφέστατο προβάδισμα για τη ρεβάνς την Πέμπτη στο «Μοντιλίβι». Είχε προηγηθεί η δίκαιη νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης, σε ματς όπου τη σταμάτησε ο αντίπαλος γκολκίπερ για 78 λεπτά, μέχρις ότου λυγίσει από τον κεραυνό του Κασεμίρο. Ο Μόντριτς στις καθυστερήσεις το δεύτερο τέρμα.
Αγωνιστικά νέα: Δεν ανακοινώθηκε η αποστολή, ωστόσο τα προβλήματα μειώθηκαν. Επέστρεψαν μεσοβδόμαδα οι Κρόος (14/0) και Μάρκος Γιορέντε (4/0), κάτι που πιθανώς θα γίνει τώρα με τον Μαριάνο (5/0), ενώ ίσως περιμένουν την επόμενη εβδομάδα οι Μπέιλ (15/4) και Ασένσιο (16/1), παρότι προπονήθηκαν κανονικά. Μοναδικοί βέβαιοι απόντες ο στόπερ Βαγιέχο και ο γκολκίπερ Κέιλορ Νάβας (3), που παραμένουν τραυματίες.

Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
57.6%
66.7%
39.4%
54.5%
87.9%
57.6%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson