Έβερτον - Ουνιόν Λα Καλέρα Προγνωστικά


ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (1,77)
Ντέρμπι είναι το συγκεκριμένο με αντιπαλότητα. Έβερτον εντός έδρας και 1,80-1,85 δεν μπορούν εύκολα να συνυπάρξουν ως έννοιες διαχρονικά. Φέτος παίζει στο 6-1-2 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και έχει 100% (τέσσερις νίκες, εύκολα ή δύσκολα τις πήρε) σε αποδόσεις 1,45-1,90. Εντυπωσιακό για μία παραδοσιακά κυκλοθυμική ομάδα στο γήπεδό της και γενικότερα είναι η αλήθεια. Από τεράστιο 0-1 (81') στην Ουν. Κατόλικα προέρχεται η ομάδα του Φρανσίσκο Μενεγκίνι. Δεν άξιζε να κερδίσει, η ισοπαλία πολύ της ήταν αλλά κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να πλασαριστεί στην 5άδα. Πρώτο εκτός έδρας που κράτησε και καθαρή εστία φέτος, το κατάφερε και αυτό η Κατόλικα.
Η Λα Καλέρα από την άλλη έφερε 1-1 (0-1/67', 1-1/73') με την Κομπρεσάλ και ακόμη ψάχνει την πρώτη νίκη της με τον Σικολέτι στον πάγκο. Μπορούσε και ανατροπή στο τέλος αλλά αυτή είναι φέτος η Λα Καλέρα εντός και εκτός έδρας. Ομάδα του Χ. Θα χάσει δύσκολα, θα κερδίσει ακόμη πιο δύσκολα. Το θετικό είναι ότι αντίδρασε στο 6-1 από την Κόλο Κόλο στο κύπελλο. Το αρνητικό ότι πάλι δεν κέρδισε λόγω βλακείας της άμυνάς της. Δηλαδή δεν έχουν τον Θεό τους οι στόπερ της. Είναι εντυπωσιακό το πέναλτι που έδωσε ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακό ότι δεν έψαξε να ενισχυθεί στην θέση. Μάλλον είναι ικανοποιημένοι με αυτά που είδαν σε όλο τον α' γύρο.
Δεν θα μπλέξω με καθαρό σημείο. Θέλω να κοντράρω μεν την Έβερτον στο Χ2 γιατί η Λα Καλέρα το έχει κάνει εξοχικό το Σαουσαλίτο και μετρά πέντε κολλητά τρίποντα εκεί για το πρωτάθλημα από το 2018 και έπειτα. Αν θυμάμαι καλά έχω πληρωθεί τα τρία από αυτά. Σίγουρα το ένα με Βοϊβόδα στον πάγκο της Λα Καλέρα. Η Έβερτον δεν κερδίζει το συγκεκριμένο ντέρμπι πρωταθλήματος εντός έδρας από το 1-0 του 2014 με Νέλσον Ακόστα στον πάγκο. Τόσο παλιά. Αυτό που δεν μου κολλάει είναι ο πάγκος της Λα Καλέρα, θέλω και άλλα δείγματα του Σικολέτι. Δεν τον ξέρω, πρώτη προπονητική δουλειά του είναι και δεν μπορώ να παίξω πάνω του.
Κρατάω όμως το αμφίσκορο στο 1,77 της Betshop. Η Λα Καλέρα εκτός έδρας μετρά 7/8 αμφίσκορα. Μόνο το 0-0 στην Κοπιαπό είναι που ξέφυγε ενώ η Έβερτον εντός έδρας έχει σκοράρει σε όλα πλην της πρεμιέρας και το 0-3 από την Κατόλικα όπου ακόμη χάνει ευκαιρίες. Τέσσερα σερί αμφίσκορα στο Σαουσαλίτο για τους Εβερτονιάνος, ε ας τα κάνουν πέντε στο ντέρμπι. Μην το χαλάσουμε τώρα το σερί.
Έβερτον - Ουνιόν Λα Καλέρα Αποδόσεις
