Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Γήπεδο
De Kuip (51.177) Απόσταση
191 χλμ. Καιρός
Άστατος
Για την Eredivisie: Φέγενοορντ - Χέρενφεν 1-0
Σχόλια: Φάση των «32». Μονό ματς. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Χωρίς VAR.
Σχόλια: Φάση των «32». Μονό ματς. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Χωρίς VAR.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φέγενορντ
Ανάλυση:
Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δραματική όσον αφορά στα αποτελέσματα και την εν γένει εικόνα. Πρώτα ηττήθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ με 4-3 στην έδρα της Στεάουα και στη συνέχεια νέα ήττα, ακόμη πιο οδυνηρή, αυτή τη φορά με 2-0 από τον Άγιαξ στο ντέρμπι μίσους στο Άμστερνταμ. Μια Φέγενορντ πνευματικά ανέτοιμη. Το γρήγορο γκολ στο 13’ την έβαλε σε καθεστώς πίεσης να απαντήσει. Είχε την κατοχή, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά της έλλειπε η ουσία. Παρόμοιο το σκηνικό στο δεύτερο 45λέπτο, ενώ στάθηκε και άτυχη που χρειάστηκε να κάνει στο ματς δύο αναγκαστικές αλλαγές. Γκολ ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ, ενώ στις καθυστερήσεις δέχθηκε και δεύτερο. Κοντεύει να γίνει απελπιστική η κατάσταση στο πρωτάθλημα, πέραν από τις σφαλιάρες στην Ευρώπη. Από εκεί που ήταν πρώτη, πλέον, βλέπει κατά 9 βαθμούς την πλάτη της Αϊντχόφεν. Κριτική ασκείται προς τον Φαν Πέρσι, αλλά ο ίδιος δεν ανησυχεί: «δεν πρόκειται να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού μας. Ούτε το πλάνο μας. Θα γυρίσουμε την κατάσταση» σχολίασε ο ίδιος.
Αγωνιστικά νέα:
Στο Κόπα Άφρικα ο πολύτιμος εξτρέμ Μούσα, ο αναπληρωματικός φορ Ντιαρά και ο χρήσιμος χαφ Ταργκαλίν. Με το που επέστρεψε στο ντέρμπι ο δεξιός μπακ Νίουκοοπ, χτύπησε και έγινε αλλαγή. Πρόβλημα αντιμετώπισε και ο πολύτιμος χαφ Βαλέντε, δεν αναμένεται να παίξει. Δεν είναι διαθέσιμος ξανά ο αρχηγός/χαφ Στέιν, γνωστή απουσία ο καλός μπακ Ριντ. Εκτός καιρό τώρα ο καλός Πολωνός στόπερ/χαφ Μόντερ. Μακροχρόνια λείπουν οι σημαντικοί αμυντικοί Τράουνερ, Μπέιλεν, Γιενγκ και κάποιοι νεαροί. Απέναντι στην πρώην του ομάδα ο Φαν Πέρσι.
Χέρενφεν
Ανάλυση:
Στο πρωτάθλημα έπαιξε πάλι στο Ρότερνταμ, τότε ήταν με τη Σπάρτα. Πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0, σε ένα ματς που τα χρειάστηκε στο ξεκίνημα και κινδύνεψε έντονα. Και αυτί γιατί μόλις στο πέμπτο λεπτό η Σπάρτα είχε δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο πορτιέρε της Χέρενφεν την κράτησε ζωντανή. Σιγά σιγά κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 25’ μπόρεσε να προηγηθεί. Κομβικό το δεύτερο γκολ στο 47’, πάγωσε τη Σπάρτα, ενώ στο 70’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, από ένα αυτογκόλ αντιπάλου. Πρώτη φορά που κράτησε το μηδέν στην άμυνα, δεχόταν σε εννέα σερί στο πρωτάθλημα. Θέλει να κάνει καλές πορείες στο κύπελλο γενικά, αλλά συνήθως πέφτει απέναντι σε μεγάλα ονόματα. Εννοείται πολύ άτυχη στην κλήρωση και θα πρέπει να φτάσει στην υπέρβαση προκειμένου να συνεχίσει στο θεσμό.
Αγωνιστικά νέα:
Γνωστή απουσία ο καλός χαφ Σμανς. Θεωρείται από τα βασικά γρανάζια, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον αφήνει εκτός εδώ και μεγάλο διάστημα. Έχει επιστρέψει έπειτα από μήνες ο λογιζόμενος βασικός στόπερ Μπόσνιεβιτς, αλλά χρειάζεται χρόνο, πάλι δεν έπαιξε στο προηγούμενο. Πιστός στο πλάνο και στο 4-3-3 ο τεχνικός της.
Πιθανές Ενδεκάδες
Χέρενφεν
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| T. Beelen | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
24 | |
| G. Trauner | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
24 | ||
| M. Jeng | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
14 | |
| Givairo Read | Α | 11/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
| Bart Nieuwkoop | Α | 13/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| J. Moder | Μ | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
24 | |
| Sem Steijn | Μ | 14/6 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Oussama Targhalline | Μ | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Luciano Valente | Μ | 16/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Gaoussou Diarra | Ε | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Anis Hadj Moussa | Ε | 15/5 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| L. Smans | Μ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
16 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Φέγενορντ - Χέρενφεν Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γιώργος Πετρής
66.7%
100%
66.7%
0%
100%
100%
Δεν λέει κάτι ο άσος στο 1.50. Η Φέγενορντ έχει τεράστια ανάγκη την πρόκριση στο κύπελλο, αλλά δεν είναι στα καλά της. Χαστούκια παντού, σε πρωτάθλημα, Ευρώπη, κριτική από τον Τύπο, απουσίες, συνθέτουν ένα παζλ που μόνο υπέρ της δεν το λες. Η Χέρενφεν θα απειλήσει, έχει τα φόντα για τη ζημιά, αλλά θα πρέπει να μη βγάλει κόμπλεξ. Πάμε με κάλυψη.
17/12
22:00
Αγώνας
Φέγενορντ - Χέρενφεν
Σημείο
2 (+1.25 Α.Η.)
Stake
10.00
Result
2-3
Profit
+7.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Φέγενορντ - Χέρενφεν
1
1.60
X
4.40
2
5.30
1
1.60
Φέγενορντ
X
4.40
Ισοπαλία
2
5.30
Χέρενφεν
Φέγενορντ - Χέρενφεν Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
| BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
1.58 | 4.35 | 5 | 5.91% | 2.75 | 1.43 | 5.92% | 1.5 | 2.45 | 6.96% |
|
|
1.6 | 4.25 | 4.85 | 6.23% | 2.65 | 1.44 | 6.70% | 1.5 | 2.42 | 7.40% |
|
|
1.55 | 4.33 | 5.25 | 6.24% | 2.7 | 1.44 | 6.09% | 1.53 | 2.38 | 6.87% |
|
|
1.5 | 4.4 | 5.3 | 7.63% | 2.85 | 1.37 | 7.48% | 1.5 | 2.45 | 6.96% |
|
|
1.54 | 4.25 | 5 | 7.80% | 2.54 | 1.45 | 7.69% | 1.55 | 2.28 | 7.73% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Φέγενορντ, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ