Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Γήπεδο
Maracanã (78.838) Απόσταση
430 χλμ. Καιρός
Αίθριος ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φλαμένγκο
Ανάλυση:
Πήγε στο Μουντιάλ Συλλόγων με το ευρύ 5-0 επί της Φορταλέζα. Συμπαθητική παρουσία στα γήπεδα των ΗΠΑ όπου έμεινε εκτός συνέχειας στη φάση των «16», καθώς έχασε 4-2 από την Μπάγερν. Ταλαιπωρείται από εξωαγωνιστική κρίση. Κεντρικό πρόσωπο ο τεχνικός διευθυντής Μπότο. Η σχέση του με τους παίκτες, ο χειρισμός σημαντικών ανανεώσεων συμβολαίων και οι περίεργες μεταγραφές που προσπάθησε να φέρει, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε διοίκηση, παίκτες και τον Φιλίπε Λουίς. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η ακύρωση (από τη διοίκηση) της μεταγραφής του μεσοεπιθετικού Μάικι Τζόνστον από την Γουέστ Μπρομ. Τη δεδομένη στιγμή δεν πρόκειται να απολυθεί, γιατί βρισκόμαστε λίγο πριν ανοίξει το παράθυρο των μεταγραφών. Κακό το κλίμα ενώ αν ήταν άλλος προπονητής στη θέση του Φιλίπε Λουίς, με όλα όσα γίνονται, θα είχε απολυθεί ήδη από την Μενγκάο που έχασε και τον ηγετικό μέσο/κάπτεν Ζέρσον με μεταγραφή στην Ζενίτ ενώ η καθυστέρηση ανανέωσης του νυν κάπτεν Αρασκαέτα έχει προκαλέσει εκνευρισμό στον Ουρουγουανό διεθνή.
Αγωνιστικά νέα:
Νοκ άουτ ο καλός αμυντικός μέσος Πουλγάρ, θα λείψει περίπου τρεις μήνες ο Χιλιανός διεθνής. Πριν το Μουντιάλ Συλλόγων αποκτήθηκε ο μέσος Ζορζίνιο που ήδη αγωνίστηκε και υπολογίζεται κανονικά. Ξεπέρασε τα πρόβλημα που είχε ο μέσος Νίκο ντε λα Κρουζ. Περιμένει πρόταση από την Ρόμα ο εξαιρετικός δεξιός μπακ Ουέσλεϊ. Δύσκολο να πάει με διαφορετική συνταγή από το κλασικό 4-2-3-1 που επιλέγει ο Φιλίπε Λουίς. Φρέσκια απουσία ο φορ Πέδρο που κόπηκε από την αποστολή χωρίς να έχει πρόβλημα.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σάο Πάουλο
Ανάλυση:
Για λύπηση στο εντός έδρας 1-3 από την Βάσκο πριν τη διακοπή. Αποτέλεσμα που προκάλεσε εξελίξεις και έφερε την απόλυση του κόουτς Λουίς Σουβελδία. Για τη θέση του η διοίκηση έφερε τον Ερνάν Κρέσπο, που ανέλαβε και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μαρακανά. Δεύτερο πέρασμα για τον Αργεντίνο τεχνικό από τον πάγκο της Τρικολόρ Παουλίστα, μέτριο ως και αποτυχημένο εκείνο του 2020 την περίοδο του κορονοϊού. Μετά την άδεια δύο εβδομάδων, η Τρικολόρ Παουλίστα έκανε μίνι προετοιμασία με διπλές προπονήσεις και κέρδισε 6-0 σε φιλικό την Σάο Πάουλο U20. Προτεραιότητα ήταν να αδειάσει το ιατρικό δελτίο, κάτι που συνέβη σε μεγάλο βαθμό ενώ διοικούντες τρέχουν για να ικανοποιήσουν τις τρεις μεταγραφές που ζήτησε ο Κρέσπο, ο οποίος από την πρώτη προπόνηση έδειξε ότι θα πορευτεί με τριάδα στην άμυνα. Ταυτόχρονα, το τεχνικό επιτελείο του Κρέσπο θα έχει από κοντά τις ομάδες στα κλιμάκια της Σάο Πάουλο για να προωθήσουν άμεσα όποιον αξίζει καθώς είναι πολιτική της τωρινής διοίκησης να δίνονται ευκαιρίες σε ταλέντα.
Αγωνιστικά νέα:
Αποθεραπεύτηκαν ο μεσοεπιθετικός Φερέιρα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Λουσιάνο, εξέτισε ο μεσοεπιθετικός Ροντριγκίνιο. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Λούκας Φερέιρα και ο Λούκας Μόουρα. Συνεχίζουν εκτός ο χαφ Λουίζ Γκουστάβο και ο φορ Καλέρι. Πανέτοιμος και ο οργανωτής Οσκάρ, ίσως ξεκινήσει στην ενδεκάδα και το 3-5-2 του Κρέσπο ως δεύτερος φορ ενώ υπάρχει πιθανότητα να είναι βασικός ο νεοφερμένος φορ Ντινένο. Αποχώρησαν ο μέσος Ματέους Άλβες (ΤΣΣΚΑ), ο μπακ Βινίσιους (Σάντος) και ο στόπερ Ρουάν (Σασουόλο).
Πιθανές Ενδεκάδες
Σάο Πάουλο
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Gerson | Μ | 9/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
E. Pulgar | Μ | 9/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Pedro | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Igor Vinícius | Α | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
11 | |
Ruan Tressoldi | Α | 5/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
Luiz Gustavo | Μ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
17 | |
Marcos Antônio | Μ | 8/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
Oscar | Μ | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
Rodriguinho | Μ | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Matheus Alves | Μ | 8/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Lucas Ferreira | Μ | 10/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
J. Calleri | Ε | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
13 | |
Lucas Moura | Ε | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
8 | |
Ferreira | Ε | 8/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
Luciano | Ε | 9/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Φλαμένγκο - Σάο Πάουλο Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Λάτιν
1η
25%
75%
41.7%
13η
53.8%
69.2%
38.5%
Πολύ χαμηλά ο άσος της Φλαμένγκο και προκαλεί για κόντρα. Αυτό θα κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είναι το φαβορί η Φλαμένγκο; Προφανώς και είναι αλλά ελλοχεύει κίνδυνος η εξωαγωνιστική κρίση που μαστίζει την ομάδα με πρωταγωνιστή τον Ζοσέ Μπότο, να μεταφερθεί και στο αγωνιστικό σκέλος της Μενγκάο. Η Σάο Πάουλο έχει πρεμιέρα Κρέσπο. Αν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν τεχνικός; Έτσι και έτσι ο Αργεντίνος. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ανανεωμένο ηθικό, από τα όσα έδειξε ο Κρέσπο μάλλον θα πάει με 3-5-2 και τρία αμυντικά χαφ στο κέντρο για να μειώσει τους χώρους και θα έχει επιλογές στον πάγκο για διορθωτικές κινήσεις. Το βλέμμα πάει αναγκαστικά στο ασιατικό 2 (+1 Α.Η.) σε αποδόσεις 2,10-2,15.
12/07
22:30
Αγώνας
Φλαμένγκο - Σάο Πάουλο
Σημείο
2 (+1 Α.Η.)
Stake
8.00
Result
2-0
Profit
-8.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Φλαμένγκο - Σάο Πάουλο
1
1.47
X
4.05
2
9.00
1
1.47
Φλαμένγκο
X
4.05
Ισοπαλία
2
9.00
Σάο Πάουλο
Φλαμένγκο - Σάο Πάουλο Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1.46 | 4.00 | 8.25 | 5.32% | 1.55 | 2.25 | 8.22% | |||
|
1.45 | 3.95 | 8.75 | 5.40% | 1.60 | 2.35 | 4.81% | 2.57 | 1.47 | 6.49% |
|
1.43 | 4.05 | 9.00 | 5.42% | 1.60 | 2.35 | 4.81% | 2.60 | 1.50 | 4.88% |
|
1.47 | 3.75 | 8.90 | 5.60% | 1.62 | 2.30 | 4.95% | 2.50 | 1.49 | 6.64% |
|
1.44 | 4.00 | 8.50 | 5.85% | 1.57 | 2.35 | 5.88% | 2.62 | 1.44 | 7.07% |
|
1.47 | 3.95 | 6.75 | 7.54% | 1.58 | 2.20 | 8.04% | 2.35 | 1.52 | 7.70% |
Betting facts
Η ομάδα Φλαμένγκο - Σάο Πάουλο νίκησε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Φλαμένγκο, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ