Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Γήπεδο
Castelão (63.903) Απόσταση
2.330 χλμ. Καιρός
Αίθριος
Α΄ Γύρος: Κρουζέιρο - Φορταλέζα 0 - 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φορταλέζα
Ανάλυση:
Απογοητευτική εμφάνιση στην ήττα 2-1 (1-0/6', 2-0/90', 2-1/90+8') από την Κουιαμπά. Φάνηκε το πως θα πάει το παιχνίδι από το κάκιστο α' ημίχρονο που πραγματοποίησε. Μπήκε παθητικά και έμεινε πίσω στο σκορ στην πρώτη σέντρα που έγινε στα καρέ της. Πιο κοντά στο 2-0 παρά στο 1-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Είχε την κατοχή στην επανάληψη και πεοσπάθησε να ισοφαρίσει, βρήκε το 1-1 στο 81' αλλά το VAR το ακύρωσε σωστά για να δεχτεί το 2-0 με πέναλτι και απλά να μειώσει στην τελευταία φάση της αναμέτρησης βαθιά στις καθυστερήσεις.
“Δεν περνάμε μία καλή φάση και αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάνουμε πολλά λάθη σε ό,τι έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις μας στην άμυνα αλλά και γενικότερα στην συγκέντρωσή μας. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το επόμενο παιχνίδι με την Κρουζέιρο. Μένουν λίγες αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και αυτό που καλούμαστε να πράξουμε είναι να βλέπουμε μόνο την επόμενη αναμέτρηση. Δεν έχει νόημα να κοιτάξουμε πιο μακριά. Χρωστάμε ορισμένα παιχνίδια και αν τα κερδίσουμε θα δούμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από μία απλή παραμονή και έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα” σχολίασε ο τεχνικός Βοϊβόδα.
Είναι δύσκολο κομμάτι αυτό της συγκέντρωσης στην Φορταλέζα καθώς βρίσκεται μακριά από το κυνήγι μιας θέσης για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες ενώ στην ειδησεογραφία της υπάρχει καθημερινά ρεπορτάζ με φλερτ μεγάλων ομάδων σε παίκτες πρωταγωνιστές, όπως καλή ώρα η συνομιλία της Παλμέιρας με τον αναντικατάστατο χαφ Κάιο Αλεσάντρε. Οπότε πρέπει να μπει και αυτό στο τραπέζι όταν μιλάμε για συγκέντρωση σε μία εξαιρετικά δομημένη και δουλεμένη ομάδα.
Αγωνιστικά νέα:
Απουσίασαν λόγω τραυματισμού και δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι ο δυναμικός χαφ Έρκουλες (13/1), ο μέσος Ζανοσέλο (6/0) και ο στόπερ Τομπίας Φιγκεϊρέντο (4/0).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κρουζέιρο
Ανάλυση:
Κακή δεν ήταν στο ουδέτερο Βίλα Καπανέμα αλλά κατάφερε να ηττηθεί με 1-0 (90') από την Κοριτίμπα και να πέσει εντός επικίνδυνης ζώνης. Σε ένα αργό και σκληρό παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά, φάνηκε να το ψάχνει επιθετικά στο β' μέρος και βρήκε το 0-1 στο 75' αλλά το γκολ ακυρώθηκε οριακά ως οφσάιντ από το VAR. Σε στατική φάση στο 90' έγινε το 1-0, σε εκείνο το σημείο μπούκαραν οι οπαδοί μέσα και έγινε μπάχαλο, όταν η αστυνομία καθάρισε την κατάσταση το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.
Η διοίκηση του Ρονάλντο αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει με τον Ζε Ρικάρντο στον πάγκο και τερμάτισε την συνεργασία μαζί του. Δεν κατάφερε να χτίσει ένα μομέντουμ ο πάλαι ποτέ τεχνικός των Βάσκο και Φλαμένγκο ενώ έχασε παιχνίδια πολύ κρίσιμα στα οποία έπρεπε να έχει κερδίσει. Στην θέση του τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Πάουλο Αουτουόρι που θα κάνει και το ντεμπούτο του.
Μπορεί να παραξενεύει αυτή η αλλαγή αλλά μιλάμε για έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιρανθρώπους στην Βραζιλία, απόλυτα πετυχημένος τεχνικός στην καριέρα του και έχει κάνει αυτή την βόλτα πολλές φορές. Το ίδιο έγινε και στην Ατλ. Παραναένσε όταν ήταν τεχνικός διευθυντής και χρειάστηκε να αναλάβει τα ηνία και να την βγάλει με επιτυχία από την δύσκολη θέση που βρισκόταν.
Ο Αουτουόρι έθεσε προ ευθυνών τους παίκτες, τσίτωσε την ομάδα και είχε την ευκαιρία να δουλέψει περίπου μία βδομάδα στο Ιτού όπου η αποστολή πήγε για κάτι σαν μίνι προετοιμασία ώστε να είναι συγκεντρωμένη και να αποφύγει παράλληλα την πίεση του κόσμου.
Αγωνιστικά νέα:
Κάρτες συμπλήρωσαν ο κεντρικός αμυντικός Νέρις (22/0, 1 ασ.) και ο δυναμικός χαφ Ματέους Ζούσα (24/1) ενώ παραμένουν στο ιατρικό δελτίο ο μέσος Ραμίρο (6/1, 1 ασ.) και ο περιφερειακός επιθετικός Ραφαέλ Μπιλού (4/0).
Πιθανές Ενδεκάδες
Κρουζέιρο
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Tobias Figueiredo | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
Hércules | Μ | 21/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
24 | |
Vinicius Zanocelo | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Neris | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Matheus Jussa | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Ramiro | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
24 | ||
Lucas Silva | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Bilu | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
28 | ||
Gilberto | Ε | 36/15 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Φορταλέζα - Κρουζέιρο Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
10η
27.3%
72.7%
45.5%
14η
36.4%
72.7%
54.5%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 +0,5 ΑΗ (1,84)
Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Φορταλέζα επτά χωρίς νίκη και παίζει στα όρια της αδιάφορης, αν και με Βοϊβόδα στον πάγκο δύσκολο να πει κανείς ότι αυτή η ομάδα μπορεί να είναι αδιάφορη. Η Κρουζέιρο είναι πιεσμένη αλλά καίγεται. Αυτή η αλλαγή στον πάγκο θα βοηθήσει; Σίγουρα θα την τσιτώσει γιατί καπάκι έχει να παίξει εντός έδρας την κατηγορία με την Βάσκο. Εκτός έδρας, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, η Κρουζέιρο την σκληρής άμυνας και του μαχητικού πνεύματος τα έχει πάει καλύτερα. Φαντάζομαι με τον Αουτουόρι στον πάγκο δεν θα λύσει το τεράστιο πρόβλημα που έχει στο γκολ αλλά θα το παλέψει διαφορετικά και θα πάω με το να τσιμπήσει αποτέλεσμα στον βορρά και το ασιάτικο 2 +0,5 ΑΗ στο 1,84 της Novibet.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Φορταλέζα - Κρουζέιρο
1
2.15
X
3.20
2
5.20
1
2.15
Φορταλέζα
X
3.20
Ισοπαλία
2
5.20
Κρουζέιρο
Φορταλέζα - Κρουζέιρο Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
2.00 | 3.20 | 4.40 | 3.83% | 1.50 | 2.60 | 4.88% | 2.15 | 1.61 | 7.94% |
|
1.98 | 3.15 | 4.45 | 4.51% | 1.55 | 2.50 | 4.32% | 2.12 | 1.70 | 5.65% |
|
2.15 | 2.55 | 5.20 | 4.72% | ||||||
|
1.95 | 3.10 | 4.50 | 5.45% | 1.50 | 2.50 | 6.25% | 2.20 | 1.62 | 6.70% |
|
2.00 | 3.10 | 4.20 | 5.72% | 1.47 | 2.60 | 6.09% | 2.25 | 1.62 | 5.81% |
Betting facts
Η ομάδα Φορταλέζα έχει φέρει 4 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Φορταλέζα, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ