Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία) Γήπεδο
Europa-Park Stadion (34.700) Απόσταση
619 χλμ. Καιρός
Άστατος
Α' Ματς: Λανς - Φράιμπουργκ 0-0
Φράιμπουργκ
Ανάλυση:
Γύρισε από τη Γαλλία με την αίσθηση ότι θα έπρεπε να είχε πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Έκανε το πιο ώριμο αμυντικά παιχνίδι της μέσα στο 2024 και είχε τις φάσεις για τουλάχιστον ένα γκολ. Δούλεψε εξαιρετικά η επιλογή του Κρίστιαν Στράιχ να παίξει με τρεις στόπερ και τους γρήγορους Χέλερ και Σάλαϊ μπροστά.
Την Κυριακή πάντως επέστρεψε στις κακές της συνήθειες και δέχθηκε για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος τρία γκολ! Πήρε ωστόσο το βαθμό (3-3) στο εντός έδρας ματς με την Αϊντραχτ και κρατάει ότι έδειξε χαρακτήρα αφού ισοφάρισε τρεις φορές (30', 45+5' πέναλτι, 89'). Μάλιστα, στο 98' είχε κλασική ευκαιρία και για το 4-3, σε μία αναμέτρηση βέβαια που δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο γεμάτη, όσο μαρτυρά το σκορ.
Χωρίς νίκη πλέον πέντε σερί επίσημα ματς (0-2-3). Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι μπορεί να αποκλείσει τη Λανς, ώστε να βρεθεί για 2η διαδοχική χρονιά στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Ρίχνει μεγάλο βάρος πλέον στην Ευρώπη με στόχο να μεγαλώσει τη φανέλα και το όνομά της.
Αγωνιστικά νέα:
«Στο πρώτο ματς είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, όμως η Λανς είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα χρειαστούμε μία εξαιρετική εμφάνιση για να προκριθούμε», τόνισε ο Κρίστιαν Στράιχ.
Σημαντική επιστροφή ο βασικός στόπερ Γκίντερ. Χτύπησε ο χαφ Κάιτελ, που έπαιξε βασικός στο πρώτο ματς με τη Λανς, ως στόπερ μάλιστα σε τριάδα. Παραμένει εκτός ο βασικός στόπερ Λίνχαρτ. Διαθέσιμος ο ταλαντούχος επιθετικός χαφ Ρελ, που ήταν τιμωρημένος την Κυριακή.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Ατουμπόλου – Κίμπλερ, Γκούλντε, Γκίντερ – Ντόαν, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Μακενγκό – Σάλαϊ, Γκρίφο – Χέλερ.
Στα δύο τελευταία ματς ο Στράιχ έπαιξε με τρεις στόπερ. Ανοιχτό αν θα επιμείνει στην ίδια διάταξη και εδώ. Μάλλον ο κεντρικός αμυντικός Γκίντερ θα επιστρέψει άμεσα στην 11αδα. Από εκεί και πέρα, διεκδικούν φανέλα βασικού ο φορ Γκρέγκοριτς και ο επιθετικός χαφ Ρελ. Ειδικά ο δεύτερος είχε ξεκινήσει στη Λανς αντί του ηγετικού εξτρέμ Γκρίφο.
Λανς
Ανάλυση:
Χωρίς την ενέργεια που είχε στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη με το 0-0 που θεωρητικά την κρατάει ζωντανή. Ο Εζ την Κυριακή στη Ρεμς αποφάσισε να φρεσκάρει σημαντικά αλλάζοντας πάνω από τη μισή ομάδα ειδικά σε κέντρο και επίθεση.
Σ’ ένα ανά διαστήματα μοιρασμένο ματς πήρε 1-1, ισοφαρίζοντας στο 45’ με τον φορ Σαΐντ που στο πρώτο ματς έπαιξε αλλαγή και τώρα έχει αυξημένες πιθανότητες να ξεκινήσει.
Αγωνιστικά νέα:
Τόσο ο Εζ όσο και ο πιο έμπειρος επιθετικός της Σοτοκά στάθηκαν στο ότι αναζητούνται τρόποι για να γίνει επιθετικότερη η ομάδα και να απειλήσει περισσότερο. «Είμαστε σε καλή φάση, πάμε ήρεμοι και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτά που κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Στόχος στα καλά πράγματα που δείξαμε στο πρώτο ματς να προσθέσουμε όσα πήγαν στραβά και τα διορθώσαμε» τόνισαν.
Εξέτισε ο ηγετικός Αργεντίνος στόπερ Μεδίνα. Τιμωρημένος ο δυναμικός στόπερ Ντάνσο. Εκτός στα τελευταία ο αριστερός μπακ Μασάδο.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Σαμπά – Γκραντί, Κουσάνοφ, Μεδίνα – Φρανκόφσκι, Ελ Αϊναουΐ, Σαμέντ, Τσάβεζ – Σοτοκά, Γουαΐ, Σαΐντ.
Ο νεαρός Ουζμπέκος Κουσάνοφ έχει το προβάδισμα για να μπει στην τριάδα των στόπερ. Οποτε έπαιξε ικανοποίησε, τον έβαλε και στη Ρεμς.
Πιθανό να επιστρέψει βασικός ο δυναμικός Γκανέζος μέσος Σαμέντ, που έλειψε το προηγούμενο διάστημα στην εθνική και έχασε τη θέση του στην 11άδα.
Οσο για την επίθεση δεν αποκλείεται να βάλει μαζί τους Γουαΐ και Σαΐντ αφού θα χρειαστεί να ψάξει το γκολ.
Πιθανές Ενδεκάδες
Λανς
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
B. Uphoff | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
10 | ||
K. Schmidt | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
10 | ||
P. Lienhart | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | ||
M. Ginter | Α | 27/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
D. Kyereh | Μ | 29/12 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
42 | |
M. Röhl | Μ | 4/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Y. Keitel | Μ | 14/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Y. Pandor | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
D. Machado | Α | 33/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
K. Mbala | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
K. Danso | Α | 32/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
J. Cabot | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
31 | ||
F. Sylla | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | ||
A. Sishuba | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Φράιμπουργκ - Λανς Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
40%
80%
70%
50%
50%
50%
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (3,40)
Δύο ομάδες που δείχνουν να βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο ποιοτικά και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το 0-0 έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και δεν αποκλείεται να δούμε μία διστακτική ρεβάνς, με πρώτο μέλημα την αποφυγή του μοιραίου λάθους. Από τα ζευγάρια που το σενάριο της παράτασης είναι αρκετά ορατό. Στο 3,40 στη Stoiximan η ισοπαλία.
Στη λογική της ισοπαλίας μπορούμε να το πάμε κι ένα βήμα παραπέρα, δηλαδή να ζητήσουμε να κριθεί η πρόκριση στην παράταση, σε απόδοση που αγγίζει το 6,00.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Φράιμπουργκ - Λανς
1
78.00
X
6.30
2
2.90
1
78.00
Φράιμπουργκ
X
6.30
Ισοπαλία
2
2.90
Λανς
Φράιμπουργκ - Λανς Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα Φράιμπουργκ έχει φέρει 3 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Φράιμπουργκ, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ