Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Μάρκο Πιτσινίνι Γήπεδο
Stadio Benito Stirpe (16.227) Απόσταση
475 χλμ. Καιρός
Αίθριος
Φροζινόνε
Ανάλυση:
Έμεινε από δυνάμεις στη Λα Σπέτσια και ηττήθηκε με 2-1 με ανατροπή, δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 92’. Πιέστηκε στο ξεκίνημα αλλά γρήγορα το ισορρόπησε και το έφερε στον έλεγχό της, στο 38’ προηγήθηκε με ωραία ενέργεια του Τσούνι. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60’ οπισθοχώρησε αισθητά, στο 75’ με πέναλτι δέχτηκε το 1-1, το δεύτερο στο 92’ μετά από στατική φάση.
Αγωνιστικά νέα:
Απόντες ο χαφ Τζέλι (1/0), ο μεσοεπιθετικός Κάζο (-), οι στόπερ Τσιταντίνι (-), Σιμίνσκι (-) και ο εξτρέμ Μπέγκιτς (-).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Τσεροφολίνι – Α. Ογιόνο, Μπιράσκι, Μοντερίζι, Μαρκίτσα – Νταρμπόε, Τσικέλα – Γκαριτάνο, Ντιστέφανο, Κβερνάτζε – Τσούνι.
Μόντενα
Ανάλυση:
Αντίδραση στην ήττα της πρεμιέρας από τη Σούντιρολ και δίκαιη νίκη με 2-1 επί της Μπάρι, επιστρέφοντας από μειονέκτημα. Στο 12’ ο Γκάνιο έκανε δύσκολη απόκρουση σε τετ-α-τετ και στο 17’ δέχτηκε το 0-1, όμως άμεσα πήρε τα ηνία του αγώνα. Έχοντας παρουσία στην αντίπαλη περιοχή με τον Μέντες στο ντεμπούτο του, ισοφάρισε στο 45’ με πέναλτι του Παλούμπο. Είχε δοκάρι νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σαντόρο και ο Μέντες στο 62’ με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1, το κράτησε με σχετική άνεση και χωρίς να απειληθεί.
Αγωνιστικά νέα:
Εκτός ο αριστερός μπακ Πόνσι (-) από την προετοιμασία ενώ ο τεχνικός Μπίζολι δεν θα είναι στον πάγκο απόψε, πρόλαβε να αποβληθεί μόλις στη δεύτερη αγωνιστική.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Γκάνιο – Ντι Πάρντο, Καλντάρα, Περγκρέφι, Κοτάλι – Σαντόρο, Τζέρλι, Μπατιστέλα – Παλούμπο – Μέντες, Λιότσι.
Πιθανές Ενδεκάδες
Μόντενα
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
M. Kamenšek Pahič | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
P. Szymiński | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
G. Cittadini | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
F. Gelli | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
G. Caso | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
T. Begić | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
L. Canotto | Ε | 33/5 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
F. Ponsi | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
R. Vukušić | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
S. Oukhadda | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
L. Tremolada | Μ | 21/5 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
R. Giovannini | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
L. Strizzolo | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
L. Di Stefano | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
T. Alberti | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Φροζινόνε - Μόντενα Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
12η
57.1%
77.1%
45.7%
9η
62.9%
77.1%
48.6%
ΠΡΟΤΑΣΗ: No bet
Αμυντικές αδυναμίες στην εκκίνηση της σεζόν η Φροζινόνε, θα προσπαθήσει να είναι πιο προσεκτική κόντρα στη Μόντενα. Αμφίρροπο ματς που μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε σημείο.
No bet.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Φροζινόνε - Μόντενα
1
2.50
X
3.25
2
3.40
1
2.50
Φροζινόνε
X
3.25
Ισοπαλία
2
3.40
Μόντενα
Φροζινόνε - Μόντενα Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα Φροζινόνε έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Φροζινόνε, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ