Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
C. Raatsie | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
J. Fitz-Jim | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | ||
N. Abdat | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
27 | ||
R. van den Herik | Α | 27/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
J. Sanches | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
17 | ||
R. Dekker | Μ | 24/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
J. van der Sluijs | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
15 | ||
Γιονγκ Ουτρέχτη - Τοπ Ος Προγνωστικά
ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G & Over 2,5
Από διπλά ματς προέρχεται η ομάδα νέων της Ουτρέχτης. Στο πρώτο, γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Ζβόλε. Έκανε καλό πρώτο δεκάλεπτο, είχε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί. Τα ίδια και στην επανάληψη, μπήκε δυνατά, έφτασε κοντά στο να προηγηθεί, αλλά η Ζβόλε αύξησε στη συνέχεια την απόδοσή της. Τη Δευτέρα στάθηκε πολύ καλά στην έδρα της Άλμερε που καιγόταν για τη νίκη, είχε φάσεις, έμοιαζε να παίρνει την ισοπαλία, αλλά στο 87΄δέχθηκε το 1-0.
Η ΟΣ προέρχεται από το εντός έδρας γειτονικό ντέρμπι με τη Χέλμοντ. Έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στο ματς, επέβαλλε ρυθμό και προηγήθηκε με 2-0. Σταδιακά έχασε τη ζωηράδα και τα καλά της στοιχεία, με τη Χέλμοντ να μειώνει στο ημίχρονο. Στην επανάληψη από ένα αυτογκόλ παίκτη της ήρθε το 2-2 και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Απώλεια ο χαφ/αρχηγός Φαν ντε Χέρικ (27/4) που χτύπησε πολύ σοβαρά και λείπει σε 5ο. Σοβαρά τραυματίες ο αμυντικός Αμπντάντ (5/0) και ο χαφ Σάντσες (14/0). Απόλυτα έτοιμοι ο φορ Ματιό (10/6) και ο μπακ/χαφ Ντέιβιντ (16/1) που έπαιξαν στο προηγούμενο.
Δεν διεκδικούν κάτι αμφότερες, δεν έχουν να χάσουν κάτι, οπότε η λογική είναι ότι θα δούμε ματς ανοικτό, με φάσεις και αμφίρροπο. Η ΟΣ είναι όσα έρθουν και όσα πάνε, η Ουτρέχτη άτυχη που δεν σκόραρε με τη Ζβόλε. Επιλογή το G/G & Over 2,5 στο 2,00 της Bet365.