Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Ρομπέρτας Βαλικόνις (Λιθουανία) Γήπεδο
KAA Gent Arena (20.000) Απόσταση
2.079 χλμ. Καιρός
Βροχή
Γάνδη
Ανάλυση:
Στα δύο πρώτα ματς στον όμιλο, με Ζόρια και Μακάμπι, που είναι κατά τεκμήριο ανώτερες της Μπρέινταμπλικ έδειξε ότι είναι το αφεντικό στον όμιλο. Η Γάνδη θέλει να τελειώσει τη δουλειά, δηλαδή την πρόκριση, όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κυνηγήσει και την πρωτιά στον όμιλο.
Αλλά έρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, 2-0 από τη Σερκλ στο Μπριζ το απόγευμα της Κυριακής. Ετσι κι έτσι εμφάνιση, ξεκίνησε καλά Αλλά γενικά ήταν σε μουντ «έλα μωρέ όπως και να έχει αυτούς θα τους κερδίσουμε, μην τα δώσουμε και όλα», ματς ισορροπίας, μετά το γκολ της Σερκλ ανέβηκε αλλά είχε αποβολή και κλάταρε. Είχε να ηττηθεί από τις 17 Αυγούστου σε όλες τις διοργανώσεις, την ταρακούνησε η σφαλιάρα από την Σερκλ (τουλάχιστον έτσι φαίνεται), μένει να δούμε πως θα αντιδράσει.
Αγωνιστικά νέα:
«Μιλήσαμε με τα παιδιά, υπήρξαν πολλοί λόγοι που χάσαμε από τη Σερκλ, έχουμε ευθύνη όλοι», είπε ο κόουτς Βανχάζεμπρουκ. «Δεν θα βάλουμε τα κλάματα επειδή χάσαμε ένα ματς, κάναμε λάθη, επιθετικά ήμασταν χαλαροί, το πληρώσαμε. Τώρα έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι, η Μπρέινταμπλικ είναι ομάδα που ξέρει τα βασικά και πιέζει ασφυκτικά και ψηλά όπως η Σερκλ, οπότε θέλει προσοχή», συμπλήρωσε.
Χτύπησε στο κεφάλι (σοβαρή διάσειση ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο σύλλογος) ο βασικός γκολκίπερ Ναρντί και τέθηκε νοκ άουτ. Αποθεραπεύτηκε ύστερα από καιρό ο δεξιός μπακ Φορτούνα αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει και έμεινε εκτός αποστολής. Επέστρεψε την Κυριακή ύστερα από 1,5 μήνα λόγω Πανασιατικών ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Χονγκ. Πάλι εκτός ο βασικός αμυντικός Καντούς, προπονήθηκε μεν χθες αλλά κρίνεται ανέτοιμος.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-1-2): Ρουφ – Γουατανάμπε, Τορουναρίγκα, Μπράουν – Σαμουάζ, Κουμς, Ντε Σαρτ, Χονγκ – Χιουλσάγκερ – Κούιπερς, Ορμπαν.
Μπρέινταμπλικ
Ανάλυση:
Ήταν δεδομένο, ότι λόγω της απειρίας της, αλλά και της ποιότητας της θα δυσκολευθεί σε αυτή την πρώτη της συμμετοχή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα εξαιτίας της επιθετικής φιλοσοφίας που έχει σε όλα της τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου, κάτι το οποίο έχει πληρώσει ακριβά, τόσο στα προκριματικά, όσο και τώρα στην φάση των ομίλων.
Στην πρεμιέρα ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ, αντιμετωπίζοντας την Μακάμπι και πριν συμπληρωθούν 35 λεπτά παιχνιδιού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάλαβε πως με φουλ επίθεση δεν θα έχει και πολλές ελπίδες να γλιτώσει τον διασυρμό και έτσι ισορροπώντας λίγο τον ρυθμό, μπόρεσε να φτάσει στο κολακευτικό 3-2.
Στην δεύτερη αγωνιστική η εικόνα της ήταν σαφώς βελτιωμένη, κάτι που το επέτρεπε και το επίπεδο του αντιπάλου, ωστόσο και πάλι η εστία της παραβιάστηκε στο πρώτο μέρος, γκολ στο οποίο δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει, με το τελικό 0-1, από τη Ζόρια να την αδικεί, με βάση την εικόνα της.
Πλέον δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα στον όμιλο, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί και μόνο η παρουσία της στην φάση των ομίλων συνιστά τεράστια επιτυχία για τον σύλλογό. Στα θετικά το ότι το πρωτάθλημα της έχει ολοκληρωθεί από τις αρχές του μήνα, εκεί όπου δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο της, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, εξασφαλίζοντας ωστόσο εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League, της επόμενης σεζόν.
Αγωνιστικά νέα:
Έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 8 Οκτωβρίου, όπου στην τελευταία αδιάφορη αγωνιστική των play – off του πρωταθλήματος ηττήθηκε με 0-2, από τη Στάρναν. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι παίκτες της είναι ξεκούραστοι και έτοιμοι για να δώσουν βάρος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Εξαίρεση αποτελεί ο μέσος Πάτρικ Γιοχάνεσεν (5/1), από τα Νησιά Φερόε, ο οποίος είναι στη λίστα με τους τραυματίες από τον περασμένο Μάιο. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών για τον τεχνικό Όσκαρ Θόρβαλσον, ο οποίος αναμένεται να διατηρήσει το φουλ επιθετικό σχήμα του 4-3-3, το οποίο σπανίως αποχωρίζεται
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Άντον Έιναρσον – Γκουνλάουγκσον, Μουμίνοβιτς, Μαργκέλισον, Λούντβικσον – Βίκτορ Έιναρσον, Σίγκουρσον, Εϊγιόλφσον – Ζβάνθονσον, Στέιτνορσον, Όλσεν.
Πιθανές Ενδεκάδες
Μπρέινταμπλικ
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
P. Nardi | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Núrio Fortuna | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | ||
I. Kandouss | Α | 32/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
B. Lagae | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Γάνδη - Μπρέινταμπλικ Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
35.7%
64.3%
57.1%
75%
75%
75%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1,15), Γάνδη ομαδικά γκολ Over 3,5 (2,35)
Οι Ισλανδοί τέλειωσαν προ της διακοπής των Εθνικών Ομάδων τις υποχρεώσεις εντός της χώρας τους και μάλιστα το έκαναν με άσχημο φινάλε σε αποτελέσματα και εικόνα. Η Γάνδη βίωσε πως είναι να χάνεις στο πρωτάθλημα την Κυριακή, δεν ήταν καλή. Αλλά εδώ υπάρχει μεγάλη διαφορά κλάσης και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις. Οτιδήποτε συνδυαστεί με τον άσο είναι σε άθλια απόδοση, π.χ. 1 & Over 2,5 είναι κάτω από 1,40. Τυπική η πρόταση σε ένα αδιάφορο στοιχηματικά ματς, στο 1,15 ο άσος (Stoiximan).
Η Μπρέινταμπλικ στα τέσσερα τελευταία επίσημα εκτός έφαγε 5-3-4-4 γκολ. Η Γάνδη αν έχει όρεξη μπορεί να βάλει πολλά. Πάμε με Γάνδη ομαδικά Over 3,5 στο 2,35.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Γάνδη - Μπρέινταμπλικ
1
1.14
X
10.00
2
21.00
1
1.14
Γάνδη
X
10.00
Ισοπαλία
2
21.00
Μπρέινταμπλι.
Γάνδη - Μπρέινταμπλικ Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1.13 | 10.00 | 19.00 | 3.62% | 3.60 | 1.29 | 5.03% | 2.00 | 1.73 | 7.24% |
|
1.14 | 8.25 | 18.50 | 4.98% | 3.75 | 1.28 | 4.57% | 1.87 | 1.87 | 6.50% |
|
1.11 | 9.00 | 21.00 | 5.63% | 3.75 | 1.25 | 6.25% | 1.90 | 1.85 | 6.27% |
|
1.12 | 9.25 | 15.00 | 6.33% | 3.60 | 1.25 | 7.22% | 1.90 | 1.78 | 8.10% |
|
4.70 | 1.16 | 6.96% | |||||||
|
4.50 | 1.14 | 9.04% | |||||||
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Γάνδη, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ