Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Γήπεδο
Nuevo Estadio de Los Cármenes (19.436) Απόσταση
421 χλμ. Καιρός
Άστατος
Ά Γύρος: Χετάφε - Γρανάδα 0-1 (25/10)
Γρανάδα
Ανάλυση:
Εβγαλε στο τερέν ότι είχε και δεν είχε από δυνάμεις, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63’ σε 2-2 (από 2-0) την Αλαβές, αλλά δεν άντεξε, έχασε με 4-2. Το τρίτο ματς σε έξι μέρες, το 57ο (!) επίσημο φετινό της, έδειξε ότι πλέον δεν έχει καθόλου ανάσες.
Αγωνιστικά νέα:
Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Κίνι (19/1) και ο βασικός στόπερ Ντουάρτε (29/1), συνεχίζει εκτός ο βασικός χαφ Μίγια (16/1). Υπήρχαν επτά αμφίβολοι όλη την εβδομάδα, οι τέσσερις δίνονται (δεν ανακοινώθηκε αποστολή) εκτός και είναι ο βασικός αριστερός μπακ Νέβα (22/0), οι βασικοί χαφ Μοντόρο (22/1), Ερέρα (32/3) και ο βασικός εξτρέμ Κένεντι (28/4). Οι δύο παραμένουν αμφίβολοι, ο δεξιός μπακ Βίκτορ Ντίαθ (16/0) που ξεπέρασε κορονοϊό αλλά θα δούμε αν θα παίξει και ο μέσος Γκοναλόνς (25/0) και ένας είναι έτοιμος, ο στόπερ Βαγιέχο (20/0).
Χετάφε
Ανάλυση:
Τέλος καλό, όλα καλά και θα πρέπει στο προάστειο της Μαδρίτης να κάνουν πάρτι που μετά το 2-1 επί της Λεβάντε έσωσαν την κατηγορία. Η (μακράν…) χειρότερη ποδοσφαιρικά ομάδα της λίγκας, ύστερα από μερικές σπουδαίες σεζόν φέτος ήταν ένας άθλιος περιφερόμενος θίασος.
Αγωνιστικά νέα:
Δύο βασικοί τιμωρημένοι ο εσχάτως στόπερ Τιμόρ (30/0), ο χαφ Αραμπάρι (34/3), ήταν αρχικά και ο στράικερ Κούτσο (22/2) μέσα σε αυτούς, αποδείχθηκε ότι είχε σβηστεί τελικά μια κάρτα του πριν από… 200 χρόνια. Ο,τι να ναι. Νοκ άουτ ο παγκίτης στράικερ Ανχελ (33/5).
Γρανάδα - Χετάφε Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
9η
50%
78.9%
47.4%
15η
42.4%
57.6%
30.3%